Szerintetek megéri ha veszek egy LG POP GD510-at, ECO díjcsomagban?
Figyelt kérdés
Azért vagyok bizonytalan mert még sohasem vettem előfizetéses telefont.És nem tudok ezzel kapcsolatban sokat.
Annyit tudok, hogy a telót 14 hónapra 14x990 forintért kapom meg, és a díjcsomagban az van, hogy havi ~2000 forintért lebeszélhetem ezt az összeget.
Tényleg ennyire egyszerű lenne az egész, hogy csak havi 2000-et fizetek, lebeszélem, jön a számla a 2000forintról plusz amit még ezen felül beszéltek, és kész?
Nem szokott lenni plusz költség meg ilyenek?
2010. márc. 20. 16:56
1/2 A kérdező kommentje:
*14 hónapos részletre
2010. márc. 20. 17:01
2/2 A kérdező kommentje:
Ja és ez 24 hónapos hűségnyilatkozatos, nem tudom mikülönbség a 12 és 24 hónapos között, illetve hogy kinek milyen előnye van egyik másikból.
2010. márc. 20. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!