Windows tablet kérdések?
Figyelt kérdés
1. Honnan lehet tudni hogy teljes, ugyan az a windows fut rajta mint ami pc-n is van? Pl. Ha van asztal akkor...? ( [link] )
2. Ugyan úgy működik mint a pc?: Ugyan úgy lehet rá telepíteni mindent mint gépen? Pl. Egy játékot? (nem játékra veszem, csak egy példa)
3. Egyelőre nincs több kérdésem?
2015. nov. 19. 15:32
1/7 anonim válasza:
Windows tablet kérdések?
Az utolsót kivéve igen.
3. Egyelőre nincs több kérdésem?
Nem lehet ennyiből megmondani.
A többire nem tudom a választ.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Ha esetleg valaki nem ért eggyet a fenti válaszokkal, az szóljon most, vagy hallgasson mindörökké.
(És játék telepítése alatt, nem azt értettem hogy a Windows árúházból.)
2015. nov. 19. 16:28
4/7 anonim válasza:
nekem olyan van ami android + Windows. úgy vettem észre , hogy a win energiatakarékosabb, ezért azt használom, ha filmezek, vagy netezek. Játszani: igazából mind a két oprendszeren, winen: NFS MW,Carbon ; Droidon: Tapped out Simpson stb. Igen ugyan úgy telepíthetsz rá mindent. én az enyémet Kínából vettem, tokkat, billentyűzettel 30-ért.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Meg tudnád adni a tableted nevét? Mert én is hasonló árban szeretnék venni.
2015. nov. 19. 22:01
6/7 anonim válasza:
Persze Aliexpressről rendeltem és a neve : Chuwi vi8
7/7 anonim válasza:
Én fekete pénteken vettem egy connect 9 win10 tabletet. 50 ezerről 25 ezer. Csak kíváncsiságból vettem meg. Az aksi kivételével minden jó. 100 %-ig olyan mint egy asztali pc. Játékokat is ugyanúgy lehet rá tölteni. Ha van kábeled akkor monitorra kötheted, (meg egeret és billt) és van egyben egy asztali géped is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!