Laci20020629 kérdése:
My audio tablet 7-series 708qa miért nem kapcsolbe meg áll a logonál? Bövebben lent?
Figyelt kérdés
My audio tablet 7 series 708qa tabletom...Ugy volt hogy betört a kijelzö természetesen azután volt ey kijelzö csere és mióta kicserélték benne a kijelzöt azóta nem kapcsolbe csak a logo(MYAUDIO)-ig mindössze egyszer tudtam bekapcsolni a számitógéppemel de már azzal sem lehet cak tölti!!!!a szerelö szerint kevés a ram az inditáshoz rá kell rakni egy olyan gépre ami fel ismeri!!Na jó de már azóta nem egy gépen próbáltam ki és egysem ismerte fel mit csináljak???????????????????????????2015. nov. 15. 14:13
1/1 anonim válasza:
az csoda, hogy eddig működött. az összes myaudio cucc egy ipari hulladék. régen nekem is volt egy...annak egy lazább mozdulattal letört az usb csatlakozó az alaplapról...még az volt a szerencse, hogy nem azon keresztül kellett tölteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!