Hogyan mondjam meg anyámnak hogy szeretnék iPhone 5s-t?
Tudom, hogy sokan azt fogják írni hogy álljak elé és mondjam meg, de az lenne a válasza hogy van egy tökéletes telóm ( szerintem meg egy fos és ronda telóm van) és még alig egy éves és nem kapok. Hogyan vehetném rá? Szerintem azt már tudja, hogy nem bírom, mert mindig hagyom lemerülni és csak 2 hetenként töltöm fel aztán használom másfél órát aztán valahol a lakásba le*aszom és nem érdekel.
Van egy iPadam és valahogy az ios jobban tudom használni, meg egyszerűbben is megtalálok rajta bármit is.
És amikor mondtam, hogy az egyik barátnőm kapott egy iPhone 6-ot, mire azt mondta, hogy az én telóm is jó, de szerintem nem jó.
Utolsó előtti: nem igazán tudom hogy hogyan játszam el, de ahogy ismerem leginkább szervizbe küldené
És az jó lenne, hogy a szülinapi és karácsonyi pénzem félreraknám és utána mondanám hogy mire szeretném és a maradékot ő kipótolja? Úgyis közel van a kettő egymáshoz.
Iszonyat szánalmas, hogy a mai világban mennyire elkanászodtak a fiatalok és semmibe se nézik a pénzt.
Meg egyáltalán mi a francnak kell egy drága telefon, miközben élni meg nem tudnak. Mindenki azt a hülye telefont bámulja, egyre antiszociálisabbak az emberek és egyre inkább hülye, agresszív fiatalok vannak, mert ha nem kapnak meg valamit, akkor azért már toporzékolnak, manipulálnak és hasonlók.
Selfizni egy olcsó telefonnal is lehet. Sőt általában nem a telefon a vacak, hanem a user a hülye.
De abban igazat adok, hogy a samuk általában vacakok, főleg a közép és alsó kategóriában.
Hogy állj elé? Egyszerű:
Anía, szeretnék iskola mellett egy részmunkaidős munkát / távmunkát vállalni. Ennek a bevételét egy iPhone-ra szeretném költeni. Ha minden pénzt félreteszel, pár hónap alatt megvan.
Ha kimész Rákospalotára a szemétégető mögötti útra, ugyanez az összeg egy hét alatt megvan. A pénz az utcán hever, csak le kell feküdni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!