Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan mondjam meg anyámnak...

Hogyan mondjam meg anyámnak hogy szeretnék iPhone 5s-t?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sokan azt fogják írni hogy álljak elé és mondjam meg, de az lenne a válasza hogy van egy tökéletes telóm ( szerintem meg egy fos és ronda telóm van) és még alig egy éves és nem kapok. Hogyan vehetném rá? Szerintem azt már tudja, hogy nem bírom, mert mindig hagyom lemerülni és csak 2 hetenként töltöm fel aztán használom másfél órát aztán valahol a lakásba le*aszom és nem érdekel.

Van egy iPadam és valahogy az ios jobban tudom használni, meg egyszerűbben is megtalálok rajta bármit is.

És amikor mondtam, hogy az egyik barátnőm kapott egy iPhone 6-ot, mire azt mondta, hogy az én telóm is jó, de szerintem nem jó.

2015. nov. 18. 19:01
1 2
 1/16 anonim válasza:
100%
Ne követelőzz szerintem ez nem vezet jóra, tessék dolgozni!
2015. nov. 18. 19:03
 2/16 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
2015. nov. 18. 19:04
 3/16 anonim válasza:
100%
Úgy hogy tanuld meg azt hogy a pénz nem terem magától, azért sokat kell dolgozni.
2015. nov. 18. 19:06
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Meg ott az ipad xd használd azt
2015. nov. 18. 19:06
 5/16 A kérdező kommentje:

Használom az iPadam, de néha jó lenne egy teló is.

De ha bele menne akkor meg lehetne oldani az árat, mert egy 90ezre használt is tökéletes lenne.

De amikor elromlott az első telóm vagyis csak mindig akatt és a hangereje is ugrált, akkor is kb. egy évet váratott vele aztán hazahozott nekem egy samsungot amit eleinte bírtam aztán rájöttem hogy vacak.

De amikor vettük a tabot akkor is samsungot akart választattatni velem, mert azt monda neki a pasija hogy az a legjobb és azt vegyük.

2015. nov. 18. 19:28
 6/16 anonim ***** válasza:
31%
Azt mondod neki: - Anyám, én tegnap óta buzy lettem, most már igazán jár egy ájfón is nekem!
2015. nov. 18. 19:35
 7/16 A kérdező kommentje:

Utolsó: lány vagyok

Ha máshogy gondolod bocsi, de azért nevettem egy jót a válaszodon.

2015. nov. 18. 19:45
 8/16 anonim ***** válasza:
27%
azért, hogy legyen mivel a tükörbe pózolni, nem mind1?
2015. nov. 18. 20:14
 9/16 anonim válasza:
33%
De nagy dolog lett az iphone. Nemis értem mi a jó benne anno volt 4s-em meg kezeltem 6 plusz sztem unalmas divat telefon. Én tök jól elvagyok az lg G4-emmel sztem van olyan jó mint egy iphone. Divatolni meg minek? :D
2015. nov. 18. 20:30
 10/16 anonim válasza:
0%
Teljesen igazad van. A telefon a legfontosabb. Szerintem játszd el, hogy elromlott a teló, vagy ami jobb, hogy meghülyült és hívni nem lehet, mondjuk arra nincs bizonyíték, szóval az előbbi. Ja és olyan legyen, mintha véletlen műve lenne! XD vagy szülinapodra vagy karira azt kérj akk biztos kapsz.
2015. nov. 18. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!