Android, IOS, vagy Windows?
A Stock Android emlegethető a WP és az IOS mellet.
Stock vagy közel Stock Androidos,CN vagy hasonló hatékony GUI-s Android telefon gyártók:
Nexus beszállítók,Motorola,Oneplus,Xiaomi,WileyFox,HTC,Meizu.
Ami még a jók közé említhető az az:LG,Huawei.
WP-s telefonok közül van jó és van rossz.535 és a 640 a kategóriában ár/érték bajnok és a csúcskategóriában lévő 930 is jól megállja a helyét.De annak ellenére itt olcsón is kapsz jó telefont,Androidos-ból 40-50K minimum ami jó az IOS pedig 100K-nál kezdődik.
IOS-es telefont csak az Apple gyárt:stabil,jól optimalizált,jó az anyaghasználat de meg kell fizetni,az a baj hogy mára már státusszimbólummá vált.
Dominik hozzászólásához még annyit fűznék hozzá, hogy használok iOS-t és droidot is. A wp rettenetesen kiábrándító volt. Főleg a gyér és gagyi appkínálat miatt, azóta sem látom, hogy nagyon fejlődött volna, főleg hogy a sw gyártók nem igazán támogaják mind a mai napig. Ilyen alapdolgok nincsenek, mint gyári facebook és gmail kliens.
Az iOS-nél nagyon hülye korlátozásokkal találkozom nap, mint nap. Ha valaki ezekkel együtt tud élni, akkor neki jó lehet. Én, viszont telefonból egy jó darabig biztos, hogy nem fogok iPhone-t venni.
Droidos telefonom már a kezdetektől volt. Még Tmobile Pulse-szal kezdtem, amikor a legtöbben még azt sem tudták, hogy az androidot eszik-e vagy isszák. Na az tényleg rémálom volt. Utána jött egy htc desire, azt már megbántam, hogy akkor nem iPhone-t vettem, mert akkor még a droid és az a telefon nagyon elmaradt egy i4-től.
Most nyúzom a harmadik droidos telefonomat egy Mi3-at ez minden téren remekül teljesít.
Nagyon ritka az app FC amire a sok buta droidhater még mindig hivatkozik. Nagyon ritkán vannak vele gondjaim.
Ilyen-olyan sw hibákat meg az összes rendszernél átéltem és megtapasztaltam. Pl a múltkor játszottam iOS-en egy játékkal és teljesen újraindult a cucc alma logó meg minden. Na mondom köszi szépen.
Xiaomi Redmi-t vagy Note-ot nyugodtan vehetsz nem sok bajod lesz vele. A Meizu telefonokról is jókat olvasni ebben az árkategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!