Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meghalt mobilból nem lehet...

Meghalt mobilból nem lehet kimenteni valahogy a képeket? Nem vízbe esett, csak egyik pillanatról a másikra kimúlt - szervizes azt mondta, nem lehet életre kelteni :- (

Figyelt kérdés
Nem a memóriakártyán vannak a képek, hanem a telefonon :-(

2015. nov. 12. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
ne egy embert próbálj meg, hanem vidd el máshová is..példul egy jobb GSM boltba, ahol egy fiatal titán szöszmötöl a telókkal..lehet, hogy annak csak szimpla ujjgyakorlat lesz..
2015. nov. 12. 17:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi, én is ebben reménykedtem, hogy mivel már nem volt garanciás, ezért a márkaszervizben egyszerűen csak nem akartak bajlódni vele...

Akkor a gyanúm talán beigazolódhat: nem teljesen reménytelen az eset...

2015. nov. 12. 17:51
 3/5 anonim ***** válasza:

nem kizárt, hogy ki lehet belőle nyerni az adatokat, de egyáltalán nem biztos, hogy megéri a szöszmötölést. ha a telefon elektronikusan működik, csak a kijelző halott, akkor csak rá kell dugni egy kábelt és lementeni a tartalmát. viszont, ha elektronika szállt el, akkor nincs mivel kommunikálnia a számítógépnek, amit rákötnek. ha beazonosítják, hogy az elektronika melyik része szállt el, akkor azt kicserélve, vagy a memóriát másik telefonba áttéve talán ki tudják nyerni az adatokat. viszont ez nem biztos, hogy olyan könnyen és gyorsan megy, ezért a legtöbb szerviznek nem éri meg foglalkozni vele, mert amibe kerülne, azt nem fizetnéd meg.

vannak kifejezetten adatmentésre szakosodott cégek, akik szinte bármiből kinyerik az adatidat, csak ők pont a fentiek miatt nem szoktak olcsón dolgozni, így általában nem éri meg.

2015. nov. 14. 00:57
 4/5 anonim ***** válasza:

az a baj ezzel, hogy akinek van hozzá felszereltsége és tudása, az valószínűleg komolyabb dolgokkal szórakozik, így ilyet max drágán csinál. aki meg ráér olcsón is szórakozni vele, az meg nem biztos, hogy meg is tudja csinálni, legfeljebb kísérletezni fog és vagy bejön, vagy nem - bár veszíteni valód még ezzel sincs, de sok reményt ne fűzz hozzá

legközelebb gondoskodj biztonsági mentésről, felhőbe szinkronizálásról, stb...

2015. nov. 14. 12:37
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat- zöld kéz ment mindkettőtöknek.

Igen, még tapasztalatlan voltam, ez egy régebbi telefon (Alcatel, még nem okos :-) ), és már-már beletörődtem, hogy elvesztek a képek, de most eszembe jutott, hogy az egyik kellene... De nem annyira, hogy 25 ezret fizessek érte, de talán 5 ezret megérne... Majd utánajárok... Ja, és igen, elektronikusan halt meg - valószínűleg...

2015. nov. 15. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!