Rendelnék egy LG G3-at ebay-ről mert sokkal olcsóbb lenne. Tanácsot szeretnék kérni?
Figyelt kérdés
Az a lényeg hogy nem tudom hogy kártyafüggetlen-e, mert egyszer azt irja hogy network: AT&T, másodszor pedig hogy lock status: network unlocked. Előre is köszi a segítséget. Itt a link: [link] 2015. nov. 8. 15:25
1/13 anonim válasza:
NE rendelj ebay-ről telefont. SOHA.
Ebayről nem szabad drága cuccokat rendelni, simán átvághatnak. Ha nincs pénzed g3-ra, akkor gyűjts még, vagy vegyél inkább egy megbízható helyről egy olcsóbb telefont.
2/13 anonim válasza:
Azok az ebayos telók csak utanzatok, nekem elhiheted :P
3/13 anonim válasza:
első, rendeltem én már 38 ezerért elektromos cuccot e-bayről és nem vágtak át
amúgy meg ott a kérdés rovat a lap alján, mondjuk én ennyi pénzért nem vennék használt telefont, de te tudod
4/13 anonim válasza:
ja és ne felejtsd el, hogy vámot s áfát kell fizetned rá!
5/13 A kérdező kommentje:
Pénzem az van de azért nem mindegy hogy 130 000 (mediamarkt) vagy kb 65 (ebay) (a szállítási és vámköltséggel együt) de azért köszönöm a gyors válaszokat.
2015. nov. 8. 15:43
6/13 anonim válasza:
7/13 A kérdező kommentje:
Egyébként sztem nem használt, mert 10 darab van még és már jópár elkelt
2015. nov. 8. 15:45
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi tényleg hogy vetted a fáratságot de ez a telefon "S" modelje.
2015. nov. 8. 15:48
9/13 anonim válasza:
Seller refurbished. Ezt elég rugalmasan értelmezik, én vettem már amazonról is olyan refurbished eszközt, ami csupa karc volt, és halott az akksija. Ott legalább kérdés nélkül visszaadták a pénzt. Ezt én nem venném meg, jó eséllyel hulladék.
10/13 A kérdező kommentje:
Értem. Hát köszönöm mindenkinek akkor keresek egy másikat :D
2015. nov. 8. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!