Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG G3 telefonomat visszakaptam...

Szaboricsi97 kérdése:

LG G3 telefonomat visszakaptam a szervízből és nem működik a kamera. Vagyis működik képet ad de nem fókuszál pedig a lézeres autófókusz villog a hátulján! Mi lehet a baj? Hogyan tudnám orvosolni?

Figyelt kérdés

2015. nov. 8. 13:43
 1/2 anonim válasza:
Próbálj meg egy gyári beállítások visszaállítását ha már nincs más ötlet, de az se hülyeség hogyha visszaküldöd a szervízbe.
2015. nov. 8. 15:36
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is ez van. (Note 3)

Én csináltam a gyári beállítások visszaállítását. Kicsit jobb lett de nem teljesen. Eddig sehogyan se fókuszált. Most párszor rányokok a kijelzőre és tisztább. De pl a jobb alsó sarok még mindig homályos. Sokan írták, hogy ez az új frissítési probléma... most énis gondolkozok, hogy vissza küldjem szervízbe. De nem akarok várni heteket. Lehet majd magától megjavul.

Egyébként mikor nem fókuszált, az ujjamat betettem a kamera elé 5-10 centire és az nagyon tiszta volt. Valahogy közelire van állítva és nem pedig távolra...

2015. nov. 22. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!