Omgtfl99 kérdése:
Miért fókuszál rosszul a telefonom kamerája?
Figyelt kérdés
Samsung galaxy s5. Ha közelebbi tárgyat akarok fotózni, tiszta homály az egész. Már reseteltem a kamera beállításokat, minden beállítást kipróbáltam már. Nagyon idegesítő.2015. szept. 18. 14:44
1/2 Neuhauser László válasza:
a.: Szar a makrója
b.: Túl közelről akarsz fotózni
c.: kicsi a célpomt és a háttérre fókuszál
MEGOLDÁS:
A és B esetben fotózz távolabbról - tudom a makrónak pont nem ez a lényege, az én P7-esem 4-5 cm-ről csodaszép képet készít
C esetben tedd a tenyered a tárggyal megegyező távolságra, fókuszálj rá majd vedd el a kezed és lődd el a képet
2/2 anonim válasza:
Ugyanez a problémám. 10-15 cm-röl sem akar élesedni a kép. Az S3 telómból hibátlan képet csinált 4 cm-röl is. Szerintem ez valami hiba lehet mert a párom S5-je az hibátlan. Megróbálom garanciáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!