Miért éri meg lecserélni a régebbi "kezdő" kategóriás tabletet egy többmagosra?
A nagyon fekáliát, kicsit fekáliára cserélni... Szerintem nem éri meg, de persze a te döntésed.
Akciósan már kaphatóak 30-40 rugó környékén normális, márkás tabletek, amikben lehet, hogy nincs annyi mag, mint egy dinnyében, de sokáig használhatóak maradnak.
Sajnos a kényelemnek és a minőségnek ára van, azaz, ha kényelmesen akar netezni akkor érdemes a drágább minőséget keresni.
Mivel gondolom a szoftvertámogatás, szerviz és egyéb más dolog számodra nem fontosak, tudom ajánlani a Google Nexus 7 tableteket. Újkorukban is remek ár/érték arányuk volt. Az Android tabletes referencia gépei voltak, tehát megbízhatóak és gyorsak. Használtan találsz egész olcsó darabokat. Elavultak már ezek is kicsit, de a noname márka után megváltás lesz!
Egyébként hiába nézed a magok számát, az nem ad rá garanciát, hogy gyors is lesz tőle a gép. Igaz ami igaz, a rendszert és az alkalmazásokat is úgy optimalizálták már, hogy nagy teljesítményű, 4 vagy több magos procikon fusson jól. De az ilyen alsó árkategóriás ismeretlen márkájú cuccok kb. ipari hulladékok. Semmi optimalizáció, állandó lassulás, befagyás, újraindulás, stb... Szerintem még a legkisebb elvárások mellett sem szabadna megvenni ezeket, mert csak a gond lesz velük.
Szerintem inkább keress drágább, neves márkájú tabletet használtan.
akármire is kell, olcsó húsnak híg a leve..
ahogy az első írta: fekáliát fekáliára...
na, ennek semmi értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!