Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 100 000 forint körüli tabletet...

100 000 forint körüli tabletet tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés

Kikötéseim: 2 gb RAM vagy jobb, bővíthető memória, 1600 x 2560-as felbontás, Android KitKat vagy újabb, min. 8,4"

Én ezeket a tabokat találtam: Samsung Galaxy Tab S 8.4 Wi-Fi, HTC Nexus 9, Samsung Galaxy Tab PRO 10.1, Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition)

Ezek közül melyik lenne a legjobb választás?

Ha ezeken kívül tudtok ennyi pénzért, akkor írjátok!

2015. nov. 6. 19:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ajánlanám valamelyik samsung galaxy tab a szériát. Most az a legújabb. A felsoroltak közül inkább a note 10.1
2015. nov. 7. 23:32
 2/11 A kérdező kommentje:
És pontosan melyik Tab A-ra gondoltál, amelyik megfelel az elvárásaimnak?
2015. nov. 8. 00:44
 3/11 anonim ***** válasza:

Samsung galaxy tab A 9.7 16gb.

Erre gondoltam. Szerintem jó választás.

Vagy még az ipadok is jók. Én azt használtam. (Ipad air, mini2)

2015. nov. 10. 00:22
 4/11 anonim ***** válasza:

Ha a méret nem számít akkor a Galaxy S 8.4, ha igen, akkor meg a Galaxy Note, az 10 colos.

A galaxy A széria egy középkategóriás tablet, ráadásul 1024x768-as felbontású, ami ekkor képátmérőnél elég harmatos.

2015. nov. 10. 06:14
 5/11 A kérdező kommentje:

Hát igen a Tab A szériás nem arról híresek, hogy csúcskategóriás kijelzőjük és hardverük van. Én, ha nem is csúcskategóriásat, de legalább felsőkategóriásat szeretnék venni. (Azt pedig leszögeztem még az elején, hogy nem fogok almát venni, az okait pedig ha lehet nem fejtegetném ki részletesen. Nem teellened (#3) mondom ezt, hanem maga az Apple cég miatt: Én elismerem, hogy gyakorlatilag ők hozták létre az okostelefonokat, illetve utána a tableteket is, de annyira nagyoknak képzelik magukat, -hozzáteszem, lehet, hogy jogosan- hogy mindenben ki akarnak lógni a sorból, csak azért, mert ők az Apple. Nekem ez nem jön be, nem is veszek Apple termékeket, még ha jók is, bár akkor most elkezdhetnénk azt a históriát is, hogy mennyire vannak túlárazva.)

Én is erre a kettőre gondoltam, amit te is írtál (#4). Viszont fontos lenne a képernyőméret is (én úgy vagyok vele, hogy ha már tablet, akkor legyen minél nagyobb)... Ezért tovább kutakodtam (elgondolkoztam azon, hogy a Galaxy Note 10.1 hiába 2014 Edition, csak 2013 szeptemberi és Jelly Bean van rajta, tehát rájöttem, hogy nem lenne a legjobb választás, még az S Pen ellenére sem, 110 ezer forint körül). Végül megtaláltam a Tab S 10.5-ös változatát, ami majdnem ugyanennyi pénzért (toll nélkül), KitKat-tel, jobb hardverrel és nagyobb képernyővel (+0.4", mondjuk azért nem sokat számít tablet kategóriában) rendelkezik. Lehetséges, hogy ezt fogom venni. Mit szóltok hozzá?

2015. nov. 10. 12:54
 6/11 anonim ***** válasza:

A samsung galaxy note-ra elvileg lejön a kitkat frissítés, még az sem elképzelhetetlen hogy később akár a lolipop is.

[link]

A családban van Galaxy S 10.5, gyönyörű kijelző, pengevékony készülékház, erős hardver, ujjlenyomat olvasás. Utoljára viszont én olyan 120.000 körül láttam. Frissítésként lejön rá az android lolipop.

[link]

2015. nov. 11. 07:02
 7/11 A kérdező kommentje:
Tehát akkor a Note-on még nem frissíthető újabbra a Jelly Bean verzió?
2015. nov. 12. 16:48
 8/11 anonim ***** válasza:

#1 és a #3-as vagyok. Igen ez így van. Az apple nagyon túl árazza a termékeit. De szerencsére 1 év használat után sem sokat esik az ára. Pár ezret bukhatsz max és használtad egy évig. Sőt. Én még haszonnal is adtam el az ipad mini-m amit egyébként újanon vettem. (Félre ne érts, nem akarlak rá beszélni. Nem a legjobb választás volt egy idő után lassabb lett és unalmas.) Én mikor az ipadom vettem pont gondolkoztam egy másik tabon. Galaxy tab 3 10.1. (Vagy tab 4 10.1) Na az biztos ha azt veszem anno, akkor a fele pénzem buktam volna..

Na szerintem ez a tablet lesz a neked való amit írtál utoljára. Az s 10.5.

Hozzá teszem amúgy hogy Galaxy Note 3-am van, és kb 1-2 hónapja jött meg rá az 5.0 frissítés... és sehol nem lehetett letölteni. Előtte lévő telómon (s4) egyből jöttek a frissítések, és azóta is a legújabb van rajta. Úgy tűnik, hogy a samsung nem törődik eléggé a Note sorozattal. Ha telefon, ha tablet...(vagy phablet)

2015. nov. 18. 18:13
 9/11 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy időközben megvettem a Tab S 10.5-öt.

Még nincs nálam, de ha meglesz beszámolok róla, hogy milyen.

2015. nov. 18. 20:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Lehet hogy az ipad-om árából veszek egyet. Eléggé megtetszett.
2015. nov. 19. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!