Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Találtam egy repedt kijelzős...

Találtam egy repedt kijelzős lg optimus d280-at hogy tudjam meg, hogy működik-e?

Figyelt kérdés
Ma mikor mentem a lépcsőházunban a szomszédnak ki volt rakva a szemetes és a tetején volt egy lg telefon szép pókhálósra tört kijelzős lg-t akksi nincs menne honnan tudhatom meg, hogy működik-e? Mielőtt fikázátok, nem kukáztam csak guberáltam xd és a tetején volt és csak kiemeltem xd. No, de hogy tudhatnám meg, hogy működik-e akksit nem akarok bele venni ha nem is működik... Számítógépre rácsatlakoztam a kijelző nincs szetmenve,megrepedve benne csak a külső üveg pókhálós egy "csöppet" Csak ugye be indítani nem tudom :D
2015. nov. 6. 17:42
 1/6 A kérdező kommentje:
Mert ha bekapcsolódna, akkor lehet vennék hozzá bele való akksit a gsm boltba olcsón, pont jól jönne hiába, hogy repedt az üveg és le van élve mivel a saját telefonom ellopták, és már egy hónapja a rendőrségen van és még szerintem egy jó arabig ott lesz.
2015. nov. 6. 17:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy másik teló akkuról vezess bele 2 szálon áramot. Lehet 3 szál is, attól függ...
2015. nov. 6. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem dobd el azt a szart. Felvenni is kár volt.
2015. nov. 6. 17:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Remek köszönöm a válaszokat műdödik csak megvan repedve a kijelző!
2015. nov. 6. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Képernyőcsere és akku, megéri javítani?
2015. nov. 7. 11:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem hiszem :) Am is nekem van telefonom csak jelenleg a rendőrségen van lefoglalva sajnos mert ellopták, és még vége nem lesz az ügynek gondolom ott lesz. De ha meg lenne a telefonom akkor sem hagytam volna ott miért ne? Attól még nem csöves valaki :D
2015. nov. 7. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!