Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple iPhone 5s meddig lesz...

Flevi kérdése:

Apple iPhone 5s meddig lesz még jól használható?

Figyelt kérdés

Most fogok 5s-t venni, és minimum 2, és inkább 3 évre tervezném. Szerintetek addig még "kibírja" a telefon? Gondolom nem lesznek 2 év múlva rá az új szoftverek, mint pl a 4s-re se nagyon alkalmas a 9. Tudásban viszont amit az 5s tud, nekem bőven elég.

Szóval szerintetek meddig fog jól és kényelmesen használható telefon maradni?

2015. nov. 5. 16:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Frissítheted nyugodtan. Nekem hiba nélkül megy 9.2 rajta. Esetleg ha jön majd ki nagyobb frissítés, 10-es akkor várd meg a teszteket higy lassítja-e.
2015. nov. 5. 19:48
 12/14 anonim ***** válasza:
nap mint nap 5 iphone felhasználóval vagyok összezárva..egyikük se panaszkodik.
2015. nov. 5. 21:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem azt mondom, nincs nagy különbség a 8 és a 9-es ios közt, de a 9-esnek vannak idegesítő kisebb hibái. Az alkalmazásváltó hajlamos laggolni, ha egy nagyobb appot nyitsz meg, ha a beállításokat megnyitod nem a legtetejére dob, hanem kicsit lejjebb, nekem már volt, hogy a főképernyő is lefagyott és csak úgy reagált hogyha újraindítottam a telefont. Ilyenek ios 8 alatt egyáltalán nem fordultak NÁLAM elő.
2015. nov. 6. 08:36
 14/14 anonim válasza:
Én is megbántam, hogy frissítettem 9-re, 8-as sokkal jobb volt...
2015. nov. 8. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!