Lg kp500-am hibás lenne?
Figyelt kérdés
most van benne egy 4gigás kártya, amin van kb 3,5giga zene, meg 150kép, amíg csak 2,5giga cucc volt rajta, addig még aránylag tűrhető sebessége volt, de galériába akkor is szarakodott, h rákattintottam a képre, és csak 5másodperc múlva nyitotta meg; meg ha beléptem zenékbe, akkor is lassú volt, de ez gondolom memóriakártya végett, van mert amúgy egész gyors, csak nem tudom, ez normális, h ennyire belassul ennyi cucctól? a másik hibája pedig, ami engem jobban zavar, hogy főmenübe widgeteknél ha kiteszem a jegyzettömböt, akkor eddig feketére volt állítva, és ha rákattintottam 2x, akkor megnagyította kicsit, és lehetett állítani a színét, most pedig, ha 2x rákattintok, akkor csak szerkeszteni tudom, és színt nem enged állítani, át állította magát rózsaszínre:S mit tudnék csinálni vele? lehet hogy apróság a jegyzetfüzet színe, csak nekem az volt az egyik legfontosabb, dolog a telón, és hát rózsaszínbe nem olyan jó:) előre is köszi2010. márc. 18. 16:47
1/1 anonim válasza:
Szia! A kérdés első felére tudok válaszolni de a másik felére viszont nem. Nos szóval nekem van egy Nokia6120c mobilom amibe van egy 2gigás kártya. Azon van valami 150 zene úgy 1,5 giga. Nekem is szok akadozni már 1,5 gigán is. Valami 10-15 másodpercet kell várni még megnyitja a zenetárat, szóval az a memóriakártyától függ, a telóddal nincs semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!