Igaz, hogy az Lg Kp500-asoknak hibás a mikrofonja? Vélemények a telefonról?
Figyelt kérdés
2009. aug. 12. 11:42
1/4 anonim válasza:
Bátyámnak ilyen van. Nincs vele semmi gond :)
2/4 anonim válasza:
február óta van kp500-asom. Semmi gond nincs semmijével se. Nem igaz.
3/4 anonim válasza:
Hát, én inkább csak azt mondanám, h vannak köztük hibásak. És én sajnos pont kifogtam egy ilyet. Májusban kaptam, és július végén az egyik napon zenelejátszás közbe megnémult.(teszem hozzá, h a telefon addig szinte nem is volt használva) Minden működött rajta amúgy de telefonálni ill. zenét hallgatni csak headset-tel lehett. Végül visszavittük a vodafone-hoz, ahonnan Pestre az LG márkaszervízbe küldték h hangszóróhibás a telefon. Szerencsére sikerült megcsinálni, kicserélték a hangszórómat. Azóta kifogástalanul működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!