Nem indul el a telefonom. Nyomom a bekapcsológombot de csak a huwei embléma jelenik meg utána eltünik és semmi nem történik. Mi lehet a baj?
valószínűleg valami össze akadt a telefonban. próbáld meg a factory resetet. Sajnos ez mindent töröl a telefonról, az SD kártyát vedd ki, mert lehet azt is. (értem ezt a telefonkönyvre is)
kikapcsolt állapotban a hangerő le gombot nyomjad egyfolytában és kapcsold be a telefont. Ezután a menüben a hangerő gombbal lépkedsz fel le és powerrel be ki. keresd meg a wipe date/factory reset menüpontot. Megjelenik a factory reset kérés, hogy biztos-e, a power (bekapcsoló) gombra fog reagálni, az lesz az igen válasz. Azt hiszem kétszer kell megnyomni. utána a telefon újra fog indulni és mindent előről kell beállítani. Ezt csak végső esetben csináld, mert ez ahogy írtam, mindent töröl a telefonról. Ettől biztosan helyre fog állni a telefon.
Sajnos nem. Próbáltam 2-szer is semmi.
Az jelent valamit ha a laptop felismeri?
És az hogy jelzi hogy tölti?
Nem sikerült. Egyetlen dolog amit tudok csinálni az az hogy behozom a recovery menüt, és ennyi. Hardverhibás meg nem lehet.
Lefagyott a telefonom, kivettem az aksit és azóta csinálja ezt.
De ha most akarom csinálni azt a factory resetet akkor a
formatting /data... résznél megáll
Huawei y530-u00
Szerintem inkább veszek majd egy új telefont. De az biztos hogy nem androidosat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!