Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehetséges-e, hogy valaki úgy...

Lehetséges-e, hogy valaki úgy manipulálja a mobilhívását, hogy nálam ne csörögjön, de utána kapjak üzenetet nem fogadott hívás (ok) ról?

Figyelt kérdés
(Pl. olyan gyorsan kinyomja, hogy nem csörög ki nálam) A közelmúltban történt velem, hogy ismerős hivatkozott arra, hogy többször hívott, és nem vettem fel - nálam nem csörgött. Kis idő után, mikor megnéztem a nem fogadott hívásokat, ott kiírta. Nem szokott nálam ilyen történni - vagy nem tudódhatott ki?
2015. szept. 30. 20:46
 1/2 Neuhauser László ***** válasza:
Ha ő TELEKOM-os Te pedig kék vagy piros vagy, akkor ha az övén nincs egyenleg, akkor tud "VH" - t köóüldeni, viszont más szolgáltatónál nem VH lesz belőle, hanem "nem fogadott hívás"
2015. szept. 30. 20:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!! Nem tudom, hogy Telekomos-e, de 30 -as az előhívója, nekem szintén (én Telekomos vagyok). Mióta van a számhordozási lehetőség, nem tudom biztosan, hogy azóta is meghatározza -e az előhívó szám a szolgáltatót. Ha biztosan igen, akkor ő is Telekomos. Írod a kék és pirosat. Gondolom, a piros az a Vodafone, a kékben nem vagyok biztos.. Ja, és a VH az visszahívás?
2015. okt. 1. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!