Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5230 ra ingyen navigácio...

Nokia 5230 ra ingyen navigáciot honnan szedjek? A garmin nem akar menni. Thx

Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 20:41
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:

Üdv!

Köszönöm a választ, kicsit megnyugodtam a telefon miatt (nem én tettem tönkre valamit).

Üdv:

Mikiász

2010. okt. 2. 14:09
 22/31 anonim válasza:
Nem tudom eljut e még az információm valakihez. De végigcsináltam amit írtatok, hova mit kell felrakni. Amikor elinditom a garmint még mindig rákérdez, hogy vásároljam meg a programot vagy irjam a termékkodot. nem tudom, hogy ez nagy baj e. de az nagyobb, hogy bluetoothal akar kapcsolódni minden áron és ezt nem tudom átállitani, jah és azt irja, hogy no map. remélem tud segíteni valaki. előre is köszi!:)
2010. okt. 7. 20:31
 23/31 kOrGLYDAD válasza:

Szia!

Az első oldalon van a leírás, hogy mit kell még a mobilon beállítani, mert nem elég a garmint feltelepíteni, még be kell állítani pár dolgot. Az első oldalon leírtam, hogy miket kell beállítani, nézd vissza. Ezután már nem fogja kérni a bluetooth-os GPS vevőt. A seriált el kell, hogy fogadja, valamit max nem jól cisnáltál. Legyen a fájl neve nagybetű, ha pontosan úgy csinálod, ahogy leírtam 100%, hogy menni fog.

2010. okt. 8. 19:43
 24/31 anonim válasza:
Nekem minden működik Nokia 5230-on! Garmint használok csak az a baj hogy nincsen hangja! Találtam neten hangot és azt írta hogy rakjam be a voice mappába!Nekem nincs olyan!! Csináltam egyet de semmi!! Valakit megkérnék hogy segítsen abban hogyan tudnék rá hangot tenni!! Előre is Köszönöm
2010. okt. 23. 13:07
 25/31 anonim válasza:
Sziasztok! Feltelepítettem a Garmint minden jól működött míg lenem töröltem véletlenül :( és most újra akarom telepíteni de egyszerűen nem megy!! Nem ismeri fel a formátumot a garmin programét! Azt írja ki hogy ez a fájltípus nem ismerhető fel!! Mit csináljak? próbáltam formázni a mem.kártyát, szoftvert frissíteni de semmi!! Valaki segítsen! Nagyon fontos lenne :( !! Köszönöm
2010. okt. 24. 19:10
 26/31 Shedowrun válasza:

Sziasztok. Mindent megcsináltam amit itt leirtatok, de nem talál müholdat. Mi lehet a gond?

Köszi!

2010. dec. 11. 15:58
 27/31 A kérdező kommentje:

üdv

ne kínlódjatok többet a garminnal!!!

a sygic sokkal jobb!!!

gyorsabb, egyszerűbb, szebb!

2010. dec. 12. 12:47
 28/31 anonim válasza:

Szia !

a sygic is ingyenes és működik Nokia 5230 navin-?

le tudná v.ki írni nekem pontosan hogy hogy kell telepíteni és hogy honnan tudom letölteni és melyik verziót ?

2010. dec. 29. 16:32
 29/31 A kérdező kommentje:

igen működik és ingyenes!

és jokkal pontosabb, jobb!!!

én torrenteztem..... (bilód) ott egy volt.. abba volt minden, leírás is!

ha nincstorrented kérjél meg vkit, vmelyik ismerősödnek biztos van..

2010. dec. 29. 17:17
 30/31 anonim válasza:
szia esetleg nem tudnál nekem egy telepítő linket küldeni leírással együtt ?
2010. dec. 29. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!