Milyen telefont válasszak?
Szóval eddig egy Samsung Galaxy Ace 3-am volt de az nagyon nagyon lassú,akadozik és már tényleg borzasztó. Most szeretnék egy új telefont,csak az a baj hogy nem tudom milyet. A max ár kb 70-80 000. Egy olyan telefon kéne ami nem akadozik,jó a képminősége,sokáig jó és "halad a korral" tehát kompatibilis a legtöbb újjabb appal is. Iphone-on gondolkoztam csak az nagyon drága max használtan tudnék venni. Szerintetek az megéri? Ezen kivűl még Samsungokon de elvileg a Sony és a Nokia Lumia is jó. Ti mit ajánlanátok?:)
13\l
Én is a Lumiát ajánlom, fantasztikus, én szervizben kaptam cseretelefonnak, amíg az enyém javítás alatt van, és egy régebbi széria volt, 4" kijelzővel, ami nekem az 5.5" után nem is kell mondanom, rettentő kicsi volt, de konkrétan beleszerelmesedtem. Szóval tényleg csak ajánlani tudom, rossz tapasztalat nem volt vele, akksi pedig mint egy álom. Komolyan, 2 napig bírta egy töltéssel úgy, hogy használtam (oké, én nem játszottam rajta, csak zenét hallgattam és telefonáltam), de szenzációs.
És egy tanács: használtan SOHA ne vegyél telefont. Akkor sem, ha a tulajdonos az úri becsület szavát adja, hogy tökéletesen működik. Soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!