Huawei Ascend G620S vagy Nokia Lumia 635 telefont válasszak?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam h a Windows Phone jobb, mert nem akad/fagy le annyiszor mint az Android..a Huawei így is jobb választás?2015. júl. 15. 16:12
1/5 anonim válasza:
Pont tegnap vettünk egy ilyen Huawei telefont!! :) Eddig nagyon jól működik megbízható, tök jó gyors. Tudom, hogy meg nagyon új, de szerintem a későbbiekben is szuper lesz az állapota. Amúgy én is pont e között a kettő között vacilláltam , sok ismerősömnek van Nokia Lumiaja, egyáltalán nem dicsérik. Szerintem a Huawei jobb választás... :)
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Nem egy kategória, és mivel sem árban, sem hardverben nem egyeznek a Huawei javára, így természetesen az ajánlott a kettő közül, de ha Lumia 640-nel kérdezted volna, akkor egyértelműen Lumiát mondtam volna.
4/5 A kérdező kommentje:
nekem a díjcsomag miatt úgy alakul h épp csak 5000 ft különbség lenne közte, így egy árkategória..Köszi a válaszokat!:)
2015. júl. 15. 17:12
5/5 anonim válasza:
Az alkalmazások számának problémája elméletileg a Windows 10 érkezésével alaposan le fog redukálódni, sokkal könnyebb lesz átpotolni az Android appokat Windows Phonera, így remélhetőleg az alkalmazások száma is drasztikusan emelkedni fog. Bár a legfontosabb/legnépszerűbb alkalmazások közül már szinte az összes elérhető windows phone 8-ra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!