Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem müködik az IGO a...

Miért nem müködik az IGO a telefonomon?

Figyelt kérdés

Letöltöttem az IGO Europe -t androidra, de nem müködik.

Indittáskor ezt írja ki

Hiányzó, vagy hiányos mappa: /storage/extraneal:SD/IGO/license.zip:/storage/estrenal_SD/IGO/license.zip: openfailed: EACCES ( Permission denied)

Aki tudja esetleg mi lehet a baja, hogyan lehet orvosolni az kérem írja meg. nagyon fontos lenne.

Utaznék külföldre de nincs gps-em ezért szeretném telefonnal megoldalni a dolgot.

2015. okt. 26. 23:42
 1/5 A kérdező kommentje:

Most annyit sikerült elérnem, hoy azt írja ki indittáskor, hogy:

Kérem helyezze be az IGO SD kártyát a térképes tartalmakkal!

De ott vannak baszz..............

2015. okt. 26. 23:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nem szenvednék ezel az igoval annyit vanak jobbak könyeben kezelhetöek is .igo amugy is fizetös ,tudtomal .
2015. okt. 27. 05:39
 3/5 anonim válasza:
A frissebb androidoknal nem indul az Igo ha sd kartyara rakod. Tedd fel a telefonra, onnan mennie kell.
2015. okt. 27. 19:04
 4/5 A kérdező kommentje:

#2/3 Hát szerintem azért az IGO elég jó navi :)

Nem tudom melyik másik ami jobb nála?

Ha tudsz párat ami müködik androidon, teljes nyugat európa térképpel éves frissittéssel, és adatforgalom nélkül Mint az IGO akkor szivesen látom javaslatod.

#3/3 Köszönöm megpróbálom amint hazaértem.

2015. okt. 27. 22:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit, hogy már volt fent és müködött semmi nem változott se a készülék, se az android semmi.
2015. okt. 27. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!