Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem működik a CyanogenMod a...

Nem működik a CyanogenMod a telefonomon, mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

[link]

Először installáltam CWM-ből ezt a kernelt.

Itt egy olyan hiba keletkezett, hogy újraindítás után csak megjelent az LG logó, majd eltűnt, majd megint megjelent, és megint eltűnt, etc.

Na akkor gyorsba feltelepítettem némi reménységgel ezt a ROM-ot:

[link]

Így is úgyis felraktam volna mind a kettőt egymás után, csak a kernel nem sikerült, így reméltem hogy az új ROM majd bebootol. Hát nem tette meg...

Ez meg addig jut el hogy forog a CyanogenMod logó körül a nyíl, és kész. Itt megáll a tudomány.

Mind a kettőt úgy csináltam, hogy install zip from sdcard, és a memóriakártyámról kiválasztottam a zipet, aztán lementem addig ami már nem No volt, és installálta, elvileg succesful lett, de hát látjuk hogy nem...

Szerintetek melyik telepítésben lehetett a hiba, és mi a hiba?

Én nyilván az elsőre tippelek, de miért nem tudta helyre hozni a CM? Még mindig szar a kernel, mi?

Mit gondoltok jó megoldásnak, töltsem le az eredeti kernelt? Ha igen, akkor ezt hol tehetem meg?

A telefonom: LG Optimus L7 II

2015. okt. 5. 22:30
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Ez a honap vicce!

Most tenyleg azyt gondolod hogy valaki le fogja debuggolni ezt a teljesen kusztom installodat?

U.I.: persze hogy szar! Az android azota szar amiota megjelent, a mai napig. Nekem 5 android telefonom volt amig elegem lett az egeszbol, bezuzattam az osszeset es vettem egy becsuletes iPhone-t.

2015. okt. 5. 22:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Kösz, akkor esetleg azt tudja valaki hogy az eredeti kernelt hol találom meg?
2015. okt. 5. 22:45
 3/6 anonim válasza:
Ha gyári kernelre, romra raktad fel előbb konvertálni kellett volna a partíciókat ext-valamennyire, csak aztán felrakni. Ha ez a helyzet rakd vissza gyári kernelt, recoveryből multi formatterrel rakd vissza rfs-be a partíciókat, reboot recovery, stock based rom fel, wipe data, wipe cache, reboot. Vagy lehet még hogy a kernel szar, akkor vissza gyári. De először csak wipe minden, fixed permissions. Hátha elég neki annyi!
2015. okt. 12. 19:24
 4/6 anonim válasza:
2015. okt. 12. 19:27
 5/6 A kérdező kommentje:

Egyébként a világon mindent erről az oldalról néztem, mindent amit műveltem a telefonnal azt innen szedtem, a root kivételével, mert ami itt van az nem működött.

De egyébként szedtem már le több kernelt is, és mikor szar volt a telefon a kernel miatt, akkor megpróbáltam felrakni a többit is, hátha azzal működik, de egyik se volt jó.

2015. okt. 12. 20:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Egyébként hogy kell partíciókat akármire is formázni?
2015. okt. 12. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!