Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont vegyem meg?...

Melyik telefont vegyem meg? IPhone 3GS vagy Samsung Omnia 2

Figyelt kérdés

Most készülök telefont venni, mert a régi megadta magát.

Melyiket érdemes megvenni ? iPhone 3GS, vagy Samsung Omnia 2 ? Nem arra vagyok kíváncsi hogy ki melyiket szereti jobban, hanem a tényekre. Samsung vagy Apple fanok kíméljenek, azok a különbségekre, esetleges hibákra vagyok kíváncsi amit csak akkor tudsz meg amikor megvetted és használod a telót. Köszönöm.

2010. márc. 17. 09:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

a kettő között szakadéknyi különbség van.

az iphone-val maximum az androidos telók versenyezhetnek egy szinten.

2010. márc. 17. 09:37
 2/12 ThodEE GoD ***** válasza:
72%
Omniát választanám, a kijelző miatt, de a kamerája is jobb csak az alap memóriája kevés, tehát akk plusz egy memória kártya.
2010. márc. 17. 09:38
 3/12 anonim ***** válasza:
Szifon, mert jobban lehet vele villogni. :)
2010. márc. 17. 10:23
 4/12 anonim válasza:

Omnia -ez a helyes választás !

Idővel hálás leszel a tippért!

2010. márc. 17. 10:27
 5/12 A kérdező kommentje:

Mi az androidos telefon lényege ?

Nézegettem különböző iphone-os fórumokat, de azt látom, hogy ez nem az a telefon amit megveszel és használod, hanem sok-sok idő és utánajárás, hogy minden korlátozás nélkül használd. Nem a hálózatfüggőségről beszélek, mert T-s vagyok, hanem csengések, játékok, alkalmazásokról.

Ez az ami elriaszt.

Amúgy ezt választanám, de nincs kedvem a telefon megvásárlása után még 3 hónappal is azzal foglalkozni, hogy testre szabjam a telefont.

Viszont nagyon profi programok vannak hozzá és úgy tudom egyébként nagyon stabil rendszer.

Vagy rosszul látom ?

Alternatívára azért gondoltam az Omniát, mert a "hagyományos" telefonok közül viszont ez az ami árban és tudásban megfelel.

2010. márc. 17. 10:29
 6/12 A kérdező kommentje:

Az nem érdekel, hogy melyik telefonnal lehet villogni.

Szerintem a legnagyobb gáz az, ha valaki az utolsó pénzét is arra költi, hogy vegyen egy "trendi" telefont, utána meg lecseréli mert jött egy újabb, aztán meg panaszkodik, hogy nincs pénze. -ilyen hülyeség miatt...

A másik, ha valaki fejhallgató nélkül bömböltet a buszon valami nagyon szar zenét telefonon. Na az a legszánalmasabb...

2010. márc. 17. 10:36
 7/12 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha netezni is akarsz róla, akkor semmiképp se iPhone-t. Hogy miért? Ezért:

[link]

2010. márc. 17. 10:43
 8/12 anonim ***** válasza:
De ha IGAZÁN jó mobilt akarsz, akkor a Motorola Milestone vagy a Google Nexus One való neked.
2010. márc. 17. 10:45
 9/12 anonim ***** válasza:

Egyértelműen az Omnia, ha azt akarod, hogy nagy tudású telefonod legyen. Ha menőzni akarsz akkor iPhone.

Nem vagyok Samsung fan, igazából HTC-t ajánlanék, akár Androidost, akár WM-ost, de a kettő közül a Samsung a jobb. Egyetlen hátrányt tudok megemlíteni, talán az iPhone kicsivel gyorsabb, ezen kívül mindenben a Samsung a jobb.

2010. márc. 17. 16:02
 10/12 anonim ***** válasza:
Ja és WM-ra még több program is van mint iPhone-ra, csak ezeket nem egy helyen találod. De pl. a ppcwarez.org-ot tudom ajánlani.
2010. márc. 17. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!