Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5-ről, hogy tudnám a...

Iphone 5-ről, hogy tudnám a már egyszer rászinkronizált fotókat letörölni a telóról?

Figyelt kérdés
Számítógépről valahogy ráment, de azt a pár fotót azóta se tudom letörölni, nincs törlés opció azoknál a képeknél... Nem értem mi lehet. Plusz az is kérdés a számomra, hogy a gépről videókat, hogy lehet rátenni a telóra? Itunes-t se nagyon értem és nem megy.

2015. okt. 20. 18:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ha nem csak nézegetni akarod a telón, akkor nem megoldás a videólejátszó programba feltöltés. nincs más lehetőség, csak a telefon által kezelt formátumra konvertálás. nem biztos, hogy csak a formátum számít, lehet, hogy a telefon csak bizonyos felbontás, framerate, fájlnév vagy egyéb paramétere esetén ismeri fel a videót

ha eleve telefonnal készült a videó, akkor miért kell átkonvertálni? nem ugyanarra a telefonra akarod visszatenni, mint amivel készült?

ha a formátum megfelel a telefon által használtnak, akkor egy felhő szolgáltatással is fel tudod tenni. pl. Dropbox, Google Drive, stb. A számítógépen behúzod a fehőbe szinkronizálásra kiválasztott mappába a videót, a hozzá tartozó appból meg lemented a telfonra, miután felment a felhőbe. ezzel meg tudod kerülni az iTunes használatát, de csak akkor működik, ha a formátum megegyezik azzal, amit a telefon kezel, valószínűleg más formátummal nem működik.

2015. okt. 25. 09:15
 12/14 A kérdező kommentje:
Szerintem az iphone mp4-et kezel, egyébként amikor ráteszem gépre, akkor mov-ra teszi át.
2015. okt. 25. 11:33
 13/14 A kérdező kommentje:
hopp most videót sikerült rátenni telóra ituneson keresztül a fotók szinkronizálása résznél, viszont ezt most ugyanúgy nem tudom róla letörölni, mint anno a képeket. :D még ezt kéne megfejteni hogy van.
2015. okt. 25. 20:03
 14/14 A kérdező kommentje:
na az is megvan: [link]
2015. okt. 25. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!