Miért nem tudom a Lumiás WP 10-et letörölni Windows Recovery Tool-al?
Figyelt kérdés
2015. szept. 8. 19:52
1/6 anonim válasza:
Mert nem azzal kell! Áruházból szedd le az Insider appot. Azzal fog menni. A fast opciót válaszd. De ha ennyire nem értesz hozzá nem ajánlom hogy feltedd. Hosszadalmas lesz, napi használatra még nem jó a (nem Windows Phone 10) hanem a Windows Mobile 10! Ami jelenleg csak egy fejlesztői build. A héten talán jön az vs. Visszaállítani 8.1 re kell a Recovery.
2/6 anonim válasza:
Nahbaxameg. Letölteni olvastam. :D most figyelem letörölni volt.
3/6 A kérdező kommentje:
Annyira nem vagy gyök, hogy letölteni nem tudnám. :P Bár már visszaraktam a 8.1-et, és asszem csak az volt a baj, hogy nem jó helyről töltöttem le a Recovery Tool-t. És értek hozzá, rendszergazdának tanulok. :P És egyébként nem az én hozzá nem értésemen/hibámon alapult a probléma. ;)
2015. szept. 12. 09:26
4/6 Tamás8510 válasza:
Szia.
Nekem is hasonló gondom van mint neked. Nem tudom a Windows Recovery Tool-al visszaállítani a 8.1.-et segítenél, neked hogyan oldódott meg a gondod?
Előre is köszi a választ
5/6 anonim válasza:
Nálam is ugyan ez a probléma. Nokia Lumia 830-as telefonom van. Ha valaki tudja rá a megoldást kérem írjon minnél hamarabb!
6/6 anonim válasza:
Winmagazin.hu ott részletesen leírja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!