Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidra zeneletöltő?

Androidra zeneletöltő?

Figyelt kérdés
Olyan mp3 letöltő programot keresek, amivel meg tudom adni az albumot, az előadót, zene címet, hasonlókat és ingyenes. tudnátok segíteni ??

2015. okt. 18. 01:11
 1/8 anonim válasza:
play áruházban nagyon sok a szemét alkalmazás a zeneletöltők körében is.én egyszer letöltöttem(sok keresés árán)egy jó zeneletöltő programot ami működött is de mikor egyszer kitisztítotam a telót(alkalmazások törlése)mikor újra le akartaam tölteni csak szarokat találtam és a jót nem.A zeneletőltők 85 százaléka szemét.
2015. okt. 18. 11:51
 2/8 anonim válasza:

Simple mp3 dowlander

A kép egy kék hangjegy fekete körben.

2015. okt. 18. 14:39
 3/8 anonim válasza:
Ezt tudom javasolni telefonra mást nem nagyon.
2015. okt. 18. 14:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Koplett albumokat ingyen? Nincs ilyen természetesen. Viccből esetleg a torrent klienseket említhetném.
2015. okt. 18. 16:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Letöltésre snaptube, tag szerkesztésre pedig a jobb lejátszók is alkalmasak, pl. : poweramp.. .
2015. okt. 19. 00:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Google+ncore+Flud torrent kliens
2015. okt. 19. 09:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ :)
2015. nov. 6. 22:07
 8/8 anonim ***** válasza:
TUBEMATE! meg tudod adni a letöltésnél hogy ki a szám előadója és melyik albumon van a szám. Beírod googlebe hogy tubemate aztán letöltöd apkban
2018. aug. 6. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!