Iphonera jo zeneletolto alkalmazasok? Internetkapcsolat nelkul is mukodokepesre gondolok.
Valami olyat keresnek ami le is tolti a zeneket, igy net nelkul is le tudom oket jatszani
Elore is koszi:)
Az AppleMusic _nem_ ingyenes. Ugyanúgy 3 hónap próbaidő van, aztán 5 euro/hó kb. az előfizetés.
Azt, hogy a próbaidők lejárta után az offline tárolt zenék halhgathatók-e, azt nem tudom (nem mondtam le), de erősen kétlem. Miért lenne az a szolgáltatónak üzlet, hogy az ingyenes időszakban letöltöm az összes nekem tetsző dalt, majd szépen nem fizetek érte egy vasat sem sem előre, sem utána... Ennyire hülyék nem lehetnek. Tudomásom szerint ezek DRM védett zenék, csak az alkalmazásból játszhatók le, az meg ha átváltasz ingyenes csomagra, szerintem nem tartja meg az offline cuccokat, vagy egyszerűen lejátszani nem fogja (és még törölni is macerás lehet).
Így aztán iPhone-ra is a legjobb "ingyenes" megoldás az, ami az összes többin. Letöltöd PC-n, betolod iTunes-ba, és felmásolod a telefonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!