Richz kérdése:
Nokia lumia 530. Nincs internetkapcsolat?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A készülékben van 2 sim kártya. Az egyik hivásokra 500mb internettel. A másik mobil stickből való netes kártya. kb 4 honapig használtam wifi hotspotként a telefont a tabomhoz. 5-7napja kaptam egy friisitést a telefonra, azóta nem müködik rendesen. Felkapcsolodik az internetre van is rajta. Az internet bekapcsolása után kb 15mpig van le- és feltöltés, de utánna csak a feltöltést jelzi. A beállítások megfelelőek, mert a t-mobile ügyfélszolgálatával egyeztettem. Se a stickes, se a hagyományos kártya nem működik. Másik telefonba működik mind2 sim kártya internete. valaki tapasztalta ezt? esetleg van rá megoldás? köszi h végigolvastad, kicsit hosszú lett.2015. márc. 25. 08:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!