Asus zenfone 2 (ze551ml) VS xiaomi redmi note 2. Melyik jobb teló?
Figyelt kérdés
Nagyjából azonos antutu pont. De az asus-ban 4GB memória van, amíg a másikban 2. De az asus csak 4 magos proci, a másik 8. Mi a fontosabb egy hosszútávú stabil működésben?2015. okt. 17. 15:14
11/13 anonim válasza:
Ja, CN verziós van szinte minden ilyen ebay és hasonló webes oldalakon. Szánj rá kicsit többet és iponnál vedd meg. A Ww verzió. Én pont redmi note 2-t használok. Árban ez kb a fele, annyival szarabb is. Amire nem tetszik benne : hangminőségre szinte mindenki panaszkodik, sokat eszik a helio x10, a miuiból hiányzik néhány alapvető fontosságú lehetőség és funkció (ez ember függő hogy mi kell neki mi nem) én 50 alatt vettem magyar boltból, annyiért megint megvenném. Viszont ha már 60 fölött lett volna lehetőségem akkor inkább a zenfone Ww verzió.
12/13 A kérdező kommentje:
Azóta vettem mind a kettőt. CSak redmi-ből nem 2-t, hanem 3-at. Ég és föld annyival jobb a xiaomi. Sajnos az asust előbb vettem, de jóval gyengébb.
2016. jan. 26. 19:48
13/13 anonim válasza:
Örömmel hallom,hogy jobb a xiaomi. Gondolkodtam egy Asus cserén, de olcsóbbak ezek a redmik és a 3as szériától még minőségibb is a háza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!