Most mondom, hogy mindegyiknek megvan a maga pozitívima és negatívuma, ezért valakinek az egyik, valakinek a másik a jobb.
2015. okt. 17. 09:29
2/17 anonim válasza:
az androidra több alkalmazás van.
2015. okt. 17. 10:05
3/17 anonim válasza:
Mindkettő jó és mindkettőt ugyanúgy szidják az ellendrukkerek, szóval ebben nem lesz igazság :)
2015. okt. 17. 11:51
4/17 anonim válasza:
Attol fugg, mekkorat fog utni a Win10. Ha az Insiderre fog hasonlitani a laggjaival, akkor vege, halott. Ha gyors lesz, Android appokat is kezeli normalisan, akkor az also- es kozepkategoriaban csak azt fogok ajanlani.
2015. okt. 17. 11:53
5/17 anonim válasza:
Szerintem az egyik, vagy a másik.
2015. okt. 17. 12:18
6/17 anonim válasza:
Android appokat hivatalosan nem kezel!!! Csak a fejlesztők konvertálhatják át a forráskódjukat. Ja, és mivel az insider egy tesztverzió, ezért persze hogy laggol/bugos. Win melletti érvek: 1. megbízható, nem fagy olyan sokat mint az android és nem olyan bugos 2. Bármilyen olcsó telón ugyanúgy elfut mint a drágábbon 3. Nincs rá vírus 4. Nehéz elcseszni a beállításait 5. Letisztult a desing-ja. Win elleni érvek: Kevesebb az app (ezen úgy tűnik a Win 10 változtatni fog).
Android melletti érvek: 1. Testreszabható 2. Sok app van hozzá (sok köztük a felesleges). Android elleni érvek: 1. Van elég sok vírus rá, bármikor feltörhető 2. Könnyen elcseszhetőek a veállításai 3. 100000 alatt nem érdemes venni, mert laggol/bugos (mintha tesztverzió lenne) 4. Zsebben saját életre kel (telefonál, mobilnetet bekapcsol stb.) 5. Melegebb helyen (pl.: Ciprus, 35-40 C) gyorsan túlmelegszik és kikapcsol
2015. okt. 17. 16:44
7/17 anonim válasza:
Kérdező,én elmondom neked miért jobb a Windows Phone. Először is,az android egy év,talán pár hónap alatt befosik. 2 éve vettem 60 ezer forintért egy androidos tabletet. Elején minden rendben volt,gyors is volt 5 hónap után belassult,mint a sz@r. Volt egy Nokia Lumia 530 típusú telefonom 2 évig használtam és olyan gyors volt mint amikor megvettem. Nemrég vettem nyáron a Nokia Lumia 830-as telefonom és minden szuper S3-at földbe alázza. Mellesleg a Nokiák nem törnek úgy,mint a Samsungok. ;J Osztálytársam tavaj erőböl a bútornak dobta a telefont és azon kívül,hogy szétesett semmi baja se lett,ugyan úgy ment. Samsungot meg ezeket a Csandroidokat dobhattad volna ki. ;)))) Szóval a Windows Phone sz@rrá veri az Androidokat. ;) //telóó
2015. okt. 17. 19:01
8/17 anonim válasza:
Ez nem összehasonlítható. Android,windows phone, mindkettő MÁSBAN jó. Ez olyan mint azt kérdeznéd hogy a wc pumpát vedd be, vagy egy gyógyszert...
2015. okt. 18. 15:17
9/17 anonim válasza:
Wp vesznek az idiótak androidot meg akik akarnak is valamit csinalni a telefonnal
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!