Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nektek mennyire vált be?...

Fanni_bye kérdése:

Nektek mennyire vált be? /iphone 5c/

Figyelt kérdés
Sziasztok.Szeretnék karácsonyra egy iphone 5c-t!Nektek mennyi tetszik mi a jó benne valamit mi a rossz benne?Köszönöm a válaszokat.

2015. okt. 15. 21:43
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
8 gigával használhatatlan, szóval felejtsd el, még ajándéknak is csalódás lenne.
2015. okt. 15. 23:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem 4s van 8 gigás. Nem használhatatlan a 8giga, ha nem akarsz rajta zenéket meg filmeket tárolni. Nekem pl elég, mindg van 1 giga szabad helyem.
2015. okt. 15. 23:21
 3/10 anonim ***** válasza:

az egy dolog, ha neked csak az alma miatt kell ájfon...vannak emberek, akik szeretnék kihasználni is.

egy alap 5,5 gb szabadhelyből gazdálkodsz.

leszeded a facebook-ot+messengert, elkezded használni, cache-el rendesen, így szépen meghízik a kettő akár 5-600 megára is(az én iPhone 6-omon például ennyit foglalnak...)

zenét is mért ne raknál rá? vagy ha zenét akarsz hallgatni, akkor viszel egy külön eszközt erre magaddal?

azzal, hogy nagyjából a kedvenc zenéidet jó minőségben felrakod, további 0,8-1,1 gigát elhasználtál. és akkor még nem fotóztál/videóztál, nem használod az Apple féle dolgokat, mint pl. az iMessage, nem raktál még rá egyéb alkalmazásokat, amiket úgy általában a legtöbb ember felrak(instagram, 1-2 játék, valamilyen felhőszolgáltatás, mondjuk onedrive, youtube, valamilyen pdf olvasó stb.)

Ismerősöméket is próbáltam lebeszélni anno a 8 gigás 4S-ről, és oké, az tény, hogy nem sűrűn pakolgatják át a képeket a gépükre, de állandóan annyi miatt szenvednek, hogy csinálnának akár 1-2 képet még, de nem tudnak, mert annyi helyük sincs...és azon gondolkoznak, mit lehetne kitörölni, hogy arra az 1 képre hely legyen...pedig ők se rakják teli semmivel, csak a lehető legfontosabb alkalmazásokkal...

aki nem akarja kihasználni, annak felesleges ennyit kidobni, mert egy 5-10ezres nagyon olcsó gombos telefon is bőven megfelelő...

2015. okt. 16. 12:56
 4/10 anonim ***** válasza:
3as válaszoló én vagyok a 4s 8gb. Nem nem az alma miatt vettem iPhone-t. De pl én minek tároljak rajta zenét, meg filmeket, meg képeket? Ha zenét hallgatok, azt vagy otthon gépről/rádióról, ha nem vagyok otthon, akkor meg a kocsiban hallgatok zenét. Vagyis miért legyen 6-8 giga mp3 a telefonomon? Filmet moziban, vagy online nézek, vagy letöltve. A képeket meg 30asával 40esével szoktam kb átrakni a gépre. Na most konkrétan felsorolom mi van a telefonomon, ami gyárilag nincs rajta: iGo primo, traffi hunter, google maps, My Tom, Messenger, FB, Flightradar24, qrreader, vész, lonegxpo pro, corcs world, mahjong, google fordító, trafik kereső, steam, procam, procamera, chill, here maps, adobe reader, documents free, endomondo, units, iscanner, greek, bubble level, sokoban, walk star, wake, plague inc, telekom, translate photo, rutin, game 42, 36 fotó. Így van most 814MB szabad hely. Nekem nincs többre szükségem, sőtt... van egy 17 éves 8850es nokiám (ami tökéletesen működik), és néha amikor kedvem van, beleteszem a simkártyát átalakítóval, és használom pár napig. Na a 8850esen mennyi adatot tud tárolni 500kbyte? És képzeld, nem lassul a pulzusom, nem áll standby módba a szervezetem mert nincs a zsebemben 625ezer giga tárhely.
2015. okt. 16. 14:13
 5/10 anonim ***** válasza:

most épp nincs, de ha tegyük fel most azonnal le kéne valamit videóznod, akkor nem tudnád. bármikor lehet olyan váratlan szükséglet, amikor hú de jól jönne 4-5 GB. és mondom, nem kell több GB zenére gondolni, nekem a kedvenceim kitesznek 1,1 GB-ot, bőven elég.

de én nem vitatkozok, ízlés kérdése, én biztos megőrülnék, ha csak 800 mega szabad helyem lenne.

16 gigás iPad-emen is 1,3 GB szabad hely van, pedig nincs is rajta olyan túl sok minden, viszont az iMessage-et használom, küldözgetem a képeket, videókat ismerősöknek, azt meg épp mentésbe tárolja.

2015. okt. 16. 15:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Szoval akkor 16gb-t osat kérjek?És tudtok valami olyat mondani ami iphone ba van de egy samsung ace4be nincs meg??
2015. okt. 16. 16:09
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért nem lehet megérteni, hogy nekem egyszerűen n-i-n-c-s-e-n r-á s-z-ü-k-s-é-g-e-m! Kápisss? Nem kell! De esküszöm eladom a telómat a pénzt elküldöm és vehetsz rajta 40 darab 32gigás kártyát. részemről a vita lezárva.
2015. okt. 16. 18:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, kérd azt! Hogy mi a különbség a kettő között? Megbízható, stabil működés, vírusok, fagyások, állandó taskkillerezés nélkül.
2015. okt. 16. 18:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor kérjél windows phonet... Android nekem nem jött be. Lehetőleg olyan telefont kérjél, ami bővíthető legalább 8 giga sdkártyával. De olyan 10knál drágább telót még nem láttam, ami ilyet nem tud... nekem pl. a régi nokia 208-asom 32 gb sd kártyát is képes befogadni, ami azért előny, főleg egy 10-15 ezer forintos telefon esetében
2015. okt. 16. 19:40
 10/10 anonim ***** válasza:
én meg nem is vitáztam, csak az a legnagyobb különbség nálad az átlagtól(szerintem legalábbis), hogy neked egy deka zenéd sincs...azért ne győzz meg valakit a 8 gigáról, mert neked van 800 mega szabad helyed...másnak nem lenne, ha még zenét is szeretne hallgatni. egy 16 gigás bőven elég lenne mindenre, 5-7 giga szabad hely mindenre lenne, és ha kell, akkor meg nem anyázol, hogy, minek vettem én 8 gigásat...
2015. okt. 16. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!