Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nektek melyik iphone 5/5s tok...

Nektek melyik iphone 5/5s tok vált be, ami nem karcolja össze a telót?

Figyelt kérdés

Volt már 4s-em, 5-öm, a héten veszem az 5s-t, viszont minden egyes tok, amit idáig vettem, rossz volt!

A 4s-re 24 ezres aluminium bumpert vettem, nem is rossz márkát, majd amikor levettem, rá 5-6 hónapra, mind a 4 élénél megcsiszatolta a telefont, ahogyyan minimálisan lötyögött.

Fekete 5-öt vettem, egyből betettem egy fekete kemény szilikon tokba, most vettem le, hogy feltegyem netre, és látom, hogy a keret vagy 15 helyen sérült, fehér pöttyös az egész...

Így rengeteget veszít az értékéből, amikor direkt vigyázok rá, hogy jó áron tovább adhassam, ennek ellenére ez van.

Nektek milyen tokotok van?

Hol vettétek, milyen márka, mióta van fent, milyen telón, mennyi volt?

Köszi!

2014. dec. 10. 21:52
 1/2 Zakathol ***** válasza:
Tán vedd le néha és takarítsd meg bammeg...
2014. dec. 10. 22:13
 2/2 anonim ***** válasza:

minden tok alá be tud menni a por, aztán ott letapad és ahogy picit mozog a tok, kis pöttyöket varázsol a hátlapra, nekem is ez volt :(

a megoldás, hogy teszel rá fóliát és úgy a tokot, mondjuk én már nem is használok tokot csak edzett üveg fóliát

2014. dec. 10. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!