Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nincs olyan bolt, ahol hozzáju...

Nincs olyan bolt, ahol hozzájutok a Samsung Galaxy S6-hoz 120. 000 körül?

Figyelt kérdés
2015. okt. 15. 11:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Kretén.
2015. okt. 18. 16:01
 22/25 A kérdező kommentje:
gratulálok a sok eszedhez. Érvekkel nem megy, akkor jön a káromkodás, mi?
2015. okt. 18. 16:05
 23/25 anonim ***** válasza:

Felesleges vele vitatkozni. Nem komplett

Ugye engem leszólt, hogy kizárt, hogy 150-ért telefont vettem. Ezután írtam neki privátban, leírtam, hogy nem tudom hol van a papír, de gyári, annyiért vettem, és be is linkeltem a ahol vettem.

Válászt természetesen nem kaptam. Gondolom mert a nagyon okos megjegyzéseihet nem vállalja a nevét, a privát üzenethez meg kellene.

Neked is belinkelem, mert (szerintem) a kártyafüggetlennel jobban járnál mint a telekomossal (nem tudom rendeltél e már): [link]

#12 vagyok :)

2015. okt. 18. 17:23
 24/25 A kérdező kommentje:
Szia, köszi, de már megrendeltem. Meg sajnos csak részletben tudom fizetni, ezért sem jó nekem ilyen helyről venni :/
2015. okt. 18. 19:32
 25/25 A kérdező kommentje:
De egyébként most nézem, innen vettem a Galaxy S III.-mat, ami most van nekem. Pont ma törtem ripityára a kijelzőjét...
2015. okt. 18. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!