Nincs olyan bolt, ahol hozzájutok a Samsung Galaxy S6-hoz 120. 000 körül?
a másik meghogy muszáj lesz nekik jól megjavítani, mivel benne van az ÁSZF-ben (honlapjukon), hogy :
Nem vonatkozik a jótállás:
"készülék szétszedése, szerelése után fellépő hibák, kivéve, ha gyártó által megjelölt szakszervizben történt"
Tehát, ha szarul fog működni miután megjavítják, akkor javíthatják újra...nemhiszem, hogy megéri nekik szar alkatrészekkel és szakemberekkel dolgozni.
Én 150-ért vettem mobilkereskedes.hu-n, gyári garival. Ennél sokkal olcsóbbat (amihez kapsz gyári, rendes garit) ne nagyon várj.
120-ért kb az esélytelen kategória. Esetleg kivárhatod, mer néhány webshop idén is csinál ún. black fiday akciót. Na ha szerencséd van akkor foghatsz egyet.
Találtam egy ilyet:
137.000, 4000 ft-os dijcsomagban
Ez tudja valaki, mitől más, mint a sima S6?
Nem igazán tudom, hogy most miről beszélsz. Arra gondoltam, hogy leugattad az előző válaszolót is, hogy 150.-ért tuti nem kaphatott minőséget és nekem is az elején azt mondtad 200.000-nél kezdődik...
Most linkeltem be, hogy a TELEKOMNÁL 137.000 forint. Nyilván ott fogom megvenni, mivel 5000 ft-al olcsóbb, mint egy ilyen "GSM bűnbarlangban".
És igen, futottam is és megrendeltem :)
(A samsung szapulásra meg nem vagyok kíváncsi, mindenkinek mások a preferenciái)
24 éves vagyok, nem kisgyerek és te vagy a kretén, egy szóval sem mondtam, hogy nekem KÁRTYAFÜGGETLEN kell!
4000 forintot meg amugy is lebeszélek (lebeszélhető),és a +6000 valamennyi az a törlesztő, amit nyilván addig kell fizetni, amig ki nem fizetem a 137.000-et! Ki a franc akar kártyafüggetlen telefont, mindig is telekomos voltam és ez egy nagyon jó kis díjcsomag, amiben adják, tehát egyáltalán nem bánom a 2 év hűségidőt.
Úgyhogy ku.va jó lenne, ha nem kreténeznél le, mivel ezt te nézted be, de nagyon. NEM mondtam, hogy nekem kártyafüggetlen kell!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!