Galaxy Grand Prime vagy Microsoft Lumia 640 LTE?
Figyelt kérdés
Melyik miben jobb? Melyiket éri meg megvenni?
(Lumia 47 ezer, Samsung 53 ezer)
2015. okt. 15. 09:09
1/11 anonim válasza:
Én a Samsung Galaxy Grand Prime mellet voksolok, főleg az Android rendszer miatt. Nekem a Windows telefonok nem jönnek be. Ugye a Windows telefonokon nem tudod használni a Play Áruházat, így a letölthető alkalmazások kínálata is igencsak lecsökken.
2/11 anonim válasza:
Az egy dolog hogy ott az android viszont a hardver miatt nagyon be fog akadni a telefon egy idő után és csak a baj van vele.Én a lumiát ajánlom.
3/11 anonim válasza:
Én is inkább a lumiát venném meg.
4/11 A kérdező kommentje:
Úgy tudom a Samsung már 64 bites és bár a kijelző felbontása kisebb, az is gyorsaságot ad a lumiához képest. Ráadásul a kamerája is jobb kicsivel a tesztek szerint.
Vannak más paraméterek, amiben jobb a lumia?
2015. okt. 15. 22:55
5/11 anonim válasza:
Pl. a nemsokára wp10-re frissülő oprendszer. A kamera pedig relativ, nem a pixelszám a meghatározó, nekem a 10 megapixel Carlzeiss Pureview (Lumia 830) szebb képeket csinál, mint a párom 20 megapixeles xperiája.
6/11 anonim válasza:
A lumiához képest nem fog gyorsaságot adni egy alacsonyabb felbontású kijelző, ha egyébként a hardver androidot futtat.
7/11 anonim válasza:
Én szerdán vettem egy 640-est. Az előző telefonom 820as lumia, 2 éves elmult, még mindig hibátlan, de most már csak netet osztok meg vele itthon. Régen androidom volt, de meguntam, h 1hónap után belassul a rendszer. Azért a wp áruházban is van bőven cucc, aki nem talál benne megfelelő appot, annak a fejével van a baj, mert neki semmi sem jo. 1,5 napon keresztül nyomkodtam a telefont, póker, fb, net, mindent, de jól bírta. Nem melegszik, szupergyors, megbízható. Amikor a 820at vettem az akkor volt 102eFt, 5x is kifizettem volna az árát, mert tökéletes. Ezt is kifizetném ugyanannyiszor, mert ez is nagyon jó telefon.
8/11 A kérdező kommentje:
Azért gondolkozok az androidon, mivel több program érhető el hozzá, elsősorban a speciális térképeken, gps-t értve ezalatt.
2015. okt. 16. 12:31
9/11 anonim válasza:
Ebe beépített gps van net se kell hozzá meg semmi. Még a mozgást is méri. Séta, futás, kerékpár, autó stb.
10/11 A kérdező kommentje:
De ez már csak szoftverfüggő, nem? Hiszen a gps modul lehet h azonos is, a hardveres része.
2015. okt. 16. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!