Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Microsoft lumia 640 telefon...

Microsoft lumia 640 telefon csatlakoztatható Linux operációs rendszerű PC-hez?

Figyelt kérdés
Gondolkozom rajta, hogy az előfizetésem meghosszabbításakor veszek egy Lumia 640 telót. Viszont a munkahelyemen és otthon is csak linux op. rendszerű pc-k vannak. A lumia használható velük? Vagy virtual boxba telepítsek a linux alá windows-t? Valakinek ezzel van tapasztalata?

2015. okt. 14. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Hmm. Konkrétan a lumia 640-ről nincs tapasztalatom, de valószínűleg működni fog! Az esetek 99%-ban megoldható a kompatibilitás, igaz, bizonyos "remek" szolgáltatásoktól meg kell válnod, amit a zune adott.

Részletek a lumia-val történt kalandomról:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

Wp8-ról nincs infóm, de hagyományos "tárolóeszközként" szerintem tökéletesen fog működni..

2015. okt. 15. 07:36
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Most láttam csak, mert délelőtt a boltban voltam a szerződések hosszabbítása miatt. Hát nem Lumiát vettem. Kezembe vettem és pár gombot (csempét vagy minek hívják) nyomtam rajta. Pörgős és gyors volt, aztán valamire még rányomtam, magam sem tudom már mire, erre kifagyott, mint állat. Az ügyfélkezelő sem tudta mit kell vele csinálni, mert semmit sem csinált a telefon. Aztán egy másik ügyfélkezelő jött, aki nagyon csodálkozott és nyomkodta ott, de neki se volt jó. Majd elment, vele, hogy megcsinálja. Közben nekem egyből kiesett a kosárból a lumi. Milyen telefon az, ami 10 mp alatt kifagy. Nézegettem androidos készülékeket és közben egy huawey p8 lite-t vettem meg. Papírokat megírtuk, aláírtam és már éppen szedelődzködtem, amikor előjött a másik ügyfélkezelő (kb. 15-20 perc), hogy már működik a lumia. Mit csinált vele nem tudom, de mondtam neki tegye vissza a dobozba és messzire vigye a közelemből, nehogy elromoljon ismét. Eddig se voltam MS fan (kivégezték a skype-t is, mert szerintem egy f.s lett), de ez a kis szituácó meggyőzött róla, hogy nem szabad váltanom feléjük még mindig. Aztán írhatja mindenki, hogy betonstabil meg hasonlók, én el nem hiszem. P8 Lite viszont nagyon jó kis készülék!

Olvastam a linket amit betettél, ha reggel nézem meg ki sem próbálom, de nem baj mert így legalább van személyes tapasztalatom is vele.

2015. okt. 15. 14:45
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, felismeri. Nekem is lumiám van és xubuntu
2015. okt. 15. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!