Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SOS! 30 percen át a mosógépben...

SOS! 30 percen át a mosógépben volt az iphone6,3 napig tartó rizses szárítás után nem reagál semmire. Szerelőhöz vigyem, van esély? 2 hónapja van meg, szerződéssel, tehát garancia is van rá, de az (ha jól tudom) nem fedi a vizes eseteket.

Figyelt kérdés
Mi más esélyem lenne? :((
2015. okt. 14. 07:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mégegyszer: egyáltalán nem vagyok megkeseredett ember, csak normálisan gondolkodom. Aki nem tud vigyázni a dolgaira, az ne csodálkozzon, ha midnig ráfizet - ez csak a saját hülyesége.

Mellesleg a te esetedben nem lehet sok mindent tanácsolni/segíteni, mert a mosással tönkretetted a készüléket, az egyetlen, amit tehetsz, hogy kidobod.

2015. okt. 14. 08:30
 12/18 anonim ***** válasza:
Dobhatod ki a kukába, szó szerint. Másrészt neked tényleg nem való ilyen mobil ha kéthavonta ellopják, elrontod.
2015. okt. 14. 08:32
 13/18 anonim ***** válasza:

"De vagy az a tipikus belekeseredett ember, aki csak kioktatni tud, de egy épkézláb tanácsot adni már nem ér fel az intelligenciaszintje."

Először is, igaza van.

Másodszor, erre épkézláb tanácsot már nem lehet adni, max. annyit, hogy legközelebb nézd át a zsebeket és ne iphonet vegyél.

2015. okt. 14. 08:33
 14/18 A kérdező kommentje:
Ti milyenek vagytok, Istenem. Életemben semmit, szó szerint 1 forintot nem veszítettem vagy hagytam el, minden dolgomra tökéletesen vigyázok és sosem veszett kárba semmi nálam, most ez történt a telefonnal, megesik, ti pedig igazán jó emberek vagytok, hogy ilyeneket irtok. Visszataszító valakibe belerúgni.
2015. okt. 14. 08:35
 15/18 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy a vízkár miatt nem fogják javítani. Max polcra jó dísznek, szóval buktad az egészet.

Media Marktban tudom, hogy lehet olyan biztosítást kötni, ami az ilyenekre is fizet (ha ott veszed a telefont), de utólag nem tudsz sajna csinálni semmit.

2015. okt. 14. 10:49
 16/18 A kérdező kommentje:

Na utánaérdeklődtem, fizetek félárat és adnak egy újat. Ez a "legjobb" lehetőség, sajnos. :(

Köszönöm utolsó!

2015. okt. 14. 13:17
 17/18 anonim ***** válasza:

most merges vagy mert veszteseg ert es a duhtol keptelen vagy felfogni a szavakat, de amit fentebb a tobbiek irtak az az igazsag

tudom, nekem is szokott fajni az igazsag, de targyakat birtokolni nem csak a penz mennyisegetol fugg,

KELL egy bizonyos szintu felelossegtudat!!

Nem eleg ha van penzed egy luxusautora, fel kell noni a feladathoz, hogy tudd kezelni es most nem a vezetes fele kezelesre gondolok.

Nem volt szep amit irtak, mert vigasztalhattak volna, ahelyett hogy beledkotnek, de sajnos igazuk van.

Tobb100ezres telefon tulajdonosnak lenni nem eleg, hogy van penzed megvenni.

Mindegy, orulunk hogy sikerult "olcson" megusznod es nem kell kifizetni a teljes arat az ujnak.

Az elet tele van leckekkel, ez is az volt, nem azert hogy az elet veled kiba$$zon, hanem hogy ettol jobb/okosabb/ugyesebb legyel legkozelebb.

2015. okt. 15. 20:50
 18/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm az idődet és az energiát, amit a hozzászólás megírására szántál.

Egyetértek veled, viszont szerintem létezik olyan, hogy sz*r nap és tudnak rossz dolgok történni még akkor is, ha amúgy az ember felnőtt és van felelősségtudata, egyszerűen történnek események csak úgy, annak ellenére, hogy odafigyelsz és vigyázol a tárgyaidra/emberekre stb. Nem hiszem, hogy ez alapján el tudná rólam bárki is dönteni milyen ember vagyok vagy mennyire értékelem amim van vagy mennyit dolgozom stb. stb. mert ez csak csepp a tengerben, a 24 évem alatt, hogy ebben az évben ekkora peches voltam (saját hibámból és nem csak) a telefonnal kapcsolatban nem azt jelenti, hogy amúgy eddig elszúrtam 1 vagy akárhány dolgot mert amúgy elárulom, hogy nem. Szóval köszönöm a kioktató hozzászólásokat meg a rendes hangvételűeket is, remélem nektek nem lesz rossz pillanataitok és semmilyen baleset sem történhet veletek.

2015. okt. 15. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!