SOS! 30 percen át a mosógépben volt az iphone6,3 napig tartó rizses szárítás után nem reagál semmire. Szerelőhöz vigyem, van esély? 2 hónapja van meg, szerződéssel, tehát garancia is van rá, de az (ha jól tudom) nem fedi a vizes eseteket.
Elöször is a rizses szárítás semmit sem ér, ez csak babona. (Sóra igaz, technikai berendezésekre nem)
Másodszor abban az esetben, ha vízbe kerül, az elsö lépés az akku kiszedése kell, hogy legyen, akkor van egy kis esély, hogy a készülék "túléli". De harminc!!! perc intenzív mosást kizárt, hogy elviselne.
Mivel éjjel-nappal dolgozom, nagyon fáradt voltam még miután felébredtem is, gyorsan be akartam rakni mosatni az ágyneműt és nem néztem át, hogy nem keveredett-e bele a telefon, mivel eszembe sem jutott.. Köszönöm kedves 3-as, nem kértem kioktatást, hogy a táskámból kilopják az erre kiképzettek, nem az én hibám, ez az eset igen, de ugye tévedni emberi dolog. Ha egy Nokia lenne, akkor már nem mondanád, hogy 'neked nem való ilyen készülék'?
Köszönöm a válaszokat, de őszintén semmit nem tudtam leszűrni belőlük, hogy érdemes-e kínlódnom a szerelővel vagy nem.
"Ha egy Nokia lenne, akkor már nem mondanád, hogy 'neked nem való ilyen készülék'? "
DE!!!, akkor is azt mondanám, söt akkor is, ha egy közönséges, régi, "csak telefonként jó" készülékröl lenne szó.
Technikai eszközök annak valók, aki tud rájuk vigyázni, és odafigyel rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!