Számítógépen total commanderrel androidos teló telefon memóriáról sd kártyára helyeztem jó pár mappát, fotót, de eltűntek. Hogy tudom visszaszerezni az adatokat?
Figyelt kérdés
Mind a telefonon, mind az sd kártyán az adott mappák megvannak, de tök üresek. Az sd kártya vadi új, és nincs is rajta foglalt hely, csak pár kB, ergo ott nincsenek. Telefon memóriában meg szintén eddig kb 1 GB helyem volt, most lett 2,5 GB, és attól tartok, sehogy sem tudom visszaszerezni, mert akkor valahol több lenne a foglalt tárhely
egyszerűen rühellem ezt az MTP csatlakozást, tuti az miatt volt, sokkal jobb volt, amikor pendriveként kezelte a telefont, mert akkor minden működött, de ezzel meg sokszor sok hülyeségre rákérdez, nem másol, nem ír ki infókat, a kiterjesztéshez írja a fájlnevet, ha abban pont van stb.
2015. okt. 13. 14:26
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!