Olyan választás elé estem, hogy Sony Xperia z5, vagy Samsung galaxy S6, vagy Iphone 6. Melyiket válasszam?
Hosszú távra ( 3 évre) kéne új telefon, jelenleg ez a 3 versenyzőm van. Eddig a Huawei p8 is versenyben volt, de sajnos az nem kapható teljesen fekete színben a Telekomnál (hogy miért a telekomnál veszek készüléket most nem téma :D ).
Szerintetek melyik lenne a legjobb választás? Eddig csak androidos telefonom volt, iphone-t még nem próbáltam hosszabb távon.
A samsung lenyűgöz a gyorsaságával és a kamerájával.
A Z5-öt még nem volt szerencsém kipróbálni ( nem is tudom, hogy van-e rá lehetőség...)
Tippeket várok, jó sokat! :)
Előre is köszönöm nektek!
Szerintem az iPhone-t válaszd. Én nagy iPhone ellenes voltam, és sok Sony telefonom volt, Sony P, Sony Z, Z1, Z2 és Z3, folyton szervizbe jártam velük, ráadásul a Sony szerviz egy mocskos bűnöző banda. Aztán vettem iPhone-t próba szerencse alapon, a legjobb telefonom 20 év alatt, pedig volt egy pár.
A Samsung meg csak simán egy koreai hulladék.
Az iPhone-ra szavaznék! Főleg ha 3 évre tervezel vele! Nagyon időtálló telefonok.
Még a 4 éves 4S is csomó felhasználónál hadrendben van, nem fagy, nem akad... szóval szerintem iPhone.
Húú, sajnálom azt a családot, amit négyszer is át tudtak verni a rakás szar Sony telefonnal.
Egyértelmű, hogy Iphone.
Szerintem meg inkább Nexus 6.
Sony és Samsung hibája:szoftverileg a 2 legrosszabb,frissítésben is a leggyengébbek.
Iphone 6:Én nem adnék 200K-t egy telefon-ra,nem ér annyit...
Hetes, akkor miért van tele minden fogyasztóvédelmi fórum a Sony telefonokkal meg a Cordonnal? Miért van tele a szakmai főrum a sok hibás telefonnal? De még jobbat mondok, miért van tele a Cordon reggeltől-estig Sony telefon tulajdonosokkal?
Ez igaz rád:
Te annyira hülye vagy, hogy észre sem veszed, hogy hülye vagy. Meg vagy vezetve a hulladék Sony telefonnal, de tapsikolsz hozzá. Eszméletlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!