Új telefont szeretnék, de nem tudom melyik lenne a jobb választás. Samsung Galaxy Core Prime vagy Alcatel One Touch Idol 2S?
Figyelt kérdés
Leginkább véleményekre és tapasztalatokra lennék kíváncsi.. na meg, hogy melyik érné jobban meg.2015. aug. 27. 19:26
1/9 anonim válasza:
Ennyiért inkább 640-es Lumiát, stabilabb is és a kamerája is jobb és a képernyője is sokkal szebb.
2/9 anonim válasza:
Ebben az árkategóriában az általad kiválasztottakkal nem lehet hosszútávra tervezni. Inkább ahogy #1 mondja, Lumia 640, vagy gyűjts még, és vegyél valami jobb Androidosat.
3/9 anonim válasza:
Lumia 640 vagy Motorola Moto G 3rd Gen ... az utobbi expansysrol rendelheto
4/9 anonim válasza:
Idol 2S. Lumiákat felejtsd el, a windows egy fos
5/9 anonim válasza:
Látom 4-es,még nem volt WP-s telefon a kezedben.
6/9 anonim válasza:
Utolsó! Volt már Lumiám. De el is adtam hamar :D
7/9 anonim válasza:
Pontosan milyen Lumiád volt,ha megkérdezhetem?
8/9 anonim válasza:
Lumia 640-em volt. Nem mondom hogy rossz, de nekem nagyon nem jött be a windows. Vettem is helyette egy Idol 3-at
9/9 anonim válasza:
szubjektív dolgaidat tartsd meg magadnak köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!