Bizonyára már nagyon unjátok a kérdést, tehát előre is elnézést kérek. Egy új Iphone vásárlásával kapcsolatosan lennék a véleményeitekre, érveitekre kíváncsi. Tudnátok segíteni?
Az üzleti rendszerek stabil használata a kritérium, ezért gondolkozom ebben a készülékben.
2-3 évig feltétlen szeretném használni, lassulás, és akadozás nélkül. Rengeteget telefonálok.
Minél költséghatékonyabban szeretnék vásárolni.
Kérdéseim:
- Elegendő-e a 16GB 5S, 6, vagy akár 6S-ből?
100-150 fotótól nem szoktam többet tárolni, zene kb. 20-30, illetve alapvető alkalmazások ( facebook, instagram, navigáció )
- Ár érték arányban az 5S a legkedvezőbb, de félek a frissítések, és a használhatósága miatt. Valamint ebből már csak 16GB-os érthető el.
- A 6 akkumulátora állítólagosan nagyon keveset bír, ellenben a 6S-el.
- A 16 GB-os tárhelynél, ha nem is tartok rajta sok dolgot a frissítések miatt lehetséges, hogy kevés lesz?
Tapasztalt Iphone felhasználók válaszait várom, kérlek benneteket, hogy csak komolyan.
Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen a választ.
A tárhely mellett már döntöttem, marad a 64GB.
Az esélyt meglátom rá, hogy 6S lesz végül, elvégre ez lesz a legtovább használható. Meg igazából van egy kis félelmem a sima 6-os vázával kapcsolatosan, a hajlékonyságát illetően. És nyilván ahány ember, annyi használati mód, rendeltetésszerű használhat mellett talán nem fordul elő, de ahogy magam ismerem, ami megtörténhet, az velem meg is fog...:D
tobb mint 2 evig nyuzam a 4S-t es csak azert csereltem le, mert most jott ki az uj 6S es azt a szint nem tudtam otthagyni, raadasul elofizetesben vagyok kedvezmenyes torlesztesre megkaptam, es nem bantam meg.
A 4S-sel sem volt semmi bajom, kiveve, hogy a 16GB neha kevesnek bizonyult. Nincs fenykepezom, ugyhogy amikor tobb napra elmentunk kirandulni elotte mindig leszedtem rola nehany albumot meg az osszes fotot, hogy legyen helyem fotozni videozni. Ezzel a 64el, ha felrakom az osszes albumomat, meg mindig marad 40giga hely fotoknak!
Jah, arrol nem is beszelve hogy mennyivel gyorsabb mint a 4S, de erre csak az utan jottem ra, hogy mevettem az ujat es osszehasonlitottam oket.
Az aksija allitolag kisebb, de kit erdekel? Nem megyek a sivatag kozepere kirandulni, fali illetve autos tolto mindig van nalam, ugyhogy akarhol tudom tolteni. Plusz az uj iOSben van ez az aksi-vedo funkcio, amivel tovabb birja a telo. Az uj 6S mar nem hajlik el. Jutubon van nehany video hogy probaljak hajlitgatni de nem sikerul.
Plusz a 6Sben van 3D-touch funkcio ami meg egyszerubbe teszi az eletet :)
Kissé megkésve, de köszönöm szépen a válaszokat!
Végül a 6S mellett tettem le a voksomat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!