Melyik a jobb Érintős teló az Lg kp502 vagy a Samsung S5230?
Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 19:59
11/24 anonim 

válasza:

S5230 mindenképp. Szebb, jobb, minőségibb. Nekem mobilszervizes ismerősöm javasolta és nem bántam meg! Haveromnak fél éve megvan. Leejtette már betonra, szőnyegre, fűre és a karcokon kívül semmi baja nem lett. LG-ről annyit hogy volt olyan ismerősöm aki 2 hét után visszavitte a telót mert elromlott.
12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen!
2010. márc. 16. 13:49
13/24 anonim 

válasza:

Nem rossz a menüje miért lenne az? Nekem tetszik:)
14/24 A kérdező kommentje:
At LGnek sztem jobb meg több funkciója van.De nem tom:(
2010. márc. 16. 17:04
15/24 anonim 

válasza:

Kezdjük ott, hogy az LG-ben nincsenek widgetek (gyors menü) már egy + a samsung javára. A másik a samsung menüje áttekinthetőbb, gyorsabb mint az Lg-é...szerintem.
16/24 anonim 

válasza:

Utolsónak:
Az LG Kp500-501-502-ben is van Widget.
Az Lg-re még ha nem is hivatalosan de lehet témákat rakni flash-eléssel, ezzel akár komplett menüt is lehet cserélni rajta olyanra amilyen tetszik :) Kihangosítva szebben szól mint a samsung, illetve gyorsabb is valamivel. Az én lg kp502-esemen most például Iphone menü van. vagyis ugyanúgy néz ki csak átírva az LG funkcióira:)
17/24 anonim 

válasza:

Utolsónak:
Márkában, és hosszú élet reményében a samsung viszi a pálmát. Érintőpanelje jobb mint az Lg-é 1000x, és stílusosabb, szebb is...
Ha hosszú távra tervezed a telefont kérdező akkor samsungot vegyél szerintem.
18/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen4 Samsungra lehet témát tenni?
2010. márc. 19. 14:44
19/24 anonim 

válasza:

nem lehet...nekem van főmenüs háttérképeim amit letöltöttem. Témát nem lehet rárakni.
20/24 A kérdező kommentje:
THX
2010. márc. 20. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!