Melyik a jobb Érintős teló az Lg kp502 vagy a Samsung S5230?
Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 19:59
5/24 anonim 

válasza:

Samsung s5230 több szempontból is. A Samsungban jobban meglehet bízni mint az Lg-ben. Az Lg érintőpadja nagyon gyenge. Nem is egy hosszú befektetés. Ellenben a s5230 elegáns, szebb külsőre is belső tulajdonságai is jobb. Érintőpadja se kifogásolható, nekem érintésre szinte azonnal reagál. Én nagyon megvagyok elégedve a samsunggal. Úgyhogy szerintem is s5230=)
6/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen mindenkinek! Utolsó válaszoló: Ugyanannyit tud a samsung mint az LG?
2010. márc. 15. 20:43
7/24 anonim 

válasza:

Hát ha nézzük az összehasonlítás majdnem egyeznek a tulajdonságaik...de mint márka tényleg a samsung a megbízhatóbb.
8/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Még 1 kérdés a smsungnak tényleg olyan szar a menüje?
2010. márc. 15. 21:22
9/24 anonim válasza:
Egyáltalán nem rossz a Samsung menüje, könnyen, jól kezelhető.
10/24 anonim 

válasza:

s5230 de más kérdés hogy minden 2. embernek ilyen van már (nekem is=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!