Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple iPhone 5 s-t vennék...

Apple iPhone 5 s-t vennék e-bayről szerintetek megéri?

Figyelt kérdés

Kb fele az itthoni árnak valami bűzlik. Tudom hogy vámot is kell fizetni de akkor is túl kevésnek tűnik. Ti megvennétek innen?

[link]

2015. okt. 9. 22:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom....én azért óvatos lennék, annyi ilyen történetet lehet hallani, hogy átb*sszák az embereket ezeken a külföldi oldalakon. Én is szoktam ebay-ezni, de a legdrágább dolog amit eddig mertem rendelni, az 10.000 Ft volt. Ha mégsem azt kapod, amit kértél akkor sokkal nehezebb dolgod lesz, hogy visszaszerezd a pénzed. Összegezve, ha bevállalós vagy, akkor hajrá, lehet hogy szerencséd lesz és lesz olcsón egy jó kis telefonod. Ha pórul jársz akkor pedig jó sok pénzed bánja.
2015. okt. 9. 22:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
én nem. telefont sose vennék netről se! max az apple hivatalos oldaláról.
2015. okt. 9. 22:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tok vegyél rá onnan max
2015. okt. 9. 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:

dehogy fele...ez egy használt, de felújított telefon, aminek lehet csak az akksija volt cserélve, de az is lehet, hogy alaplapcserés volt vagy épp a kijelzője tört, és az volt cserélve.

és ezt mind 120ezerért(32 gigásat mondjuk), plusz még rászámolod ugye a 20-25ezres vám+áfát...annyiért már veszel itthon is, olcsóbban is, csak legalább ki is tudod próbálni.

2015. okt. 9. 23:33
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 4 iPhonet vettem eddig az ebayről, abbol 2 hibás volt, nem totálkáros de kisebb nagyobb hibákkal ami nem volt a leírásban. Nagy nehezen visszaszereztem a paypaltől összesen 80 Eurót. De az sem ment simán mert a paypal technikai expertvéleményr kért, az is pénzembe került. Azt is csinálhattam volna hogy visszaküldöm de akkor bukom a szállítást.
2015. okt. 10. 15:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Én sem vennék soha ebayről ilyen drága terméket. Ha bejön, akkor jó, de sanszos, hogy nem lesz az, na akkor lelevelezni, bizonyítgatni hogy hol sérült meg a termék, tengeren túlról hiába van ráírva hogy fragile meg ilyenek, akkor is rákerülhet valami, mi van ha senki nem vállalja be az okozott kárt, másik, mi van ha az eladó necces és valami vackot ad el, nagyon sok idő és kellemetlenség, és nem biztos hogy veszteség nélkül kapnád vissza a pénzed. Ha gond van, az a policy, hogy küldd vissza és akkor visszajön a pénzed, persze postaköltség néélkül, magyar posta meg eleve lehúzza az embert, pláne ha értékről van szó, emiatt semmi pénzért nem vennék így. Mondom a példámat. Kínából vettem valamit ingyenes szállítással, nem volt jó, mondták hogy jó küldjem vissza, cserélik. Nekem innen a postaköltség majdnem 2ezer volt, mondom, a csomag eleve pár száz forintba került. Drágább dolognál számolj vissza akkor.

Itthonról biztosabb.

2015. okt. 10. 19:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! Meggyőztetek inkább nem kockáztatok. :)
2015. okt. 11. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!