Vennék egy Iphone 6-ot. Én a 16 gb szeretném megvenni. Nem fog hamar betelni a memória? Mennyi helyem lesz pontosan ha feltelepit minde appot meg ilyeneket?
12 gb-ot tudsz felhasználni. ha nem rakod tele zenével videokkal akkor egész jó, nekem szótárak, fullos gps, játékok, egyéb más appok vannak ebben, még van 3 gb szabad de nekem enyni minden kell. A frontkamera nem valami jó de persze szelfire még a VGA is megtenné szóval elég lesz az, ha nem akarod szétjátszani. Persze sokan azt mondják hogy kevés, én 32gb-os i4-ről váltottam, kr hogy i6ban nincs 32es, a 64es és felfelé már irreálisan drága. Nekem bejön, a 32-t sem használtam ki.
Jó, tudom, minden felhasználófüggő- nekem így jó ahogy van. Remélem neked is jó lesz.
én is hiányolom a 32 gigásat, én is egy olyan 5S-ről váltottam, kénytelen voltam 64 gigásat venni.
én alapvetően régebben intenzívebben használtam a 4S-emet, ami még 16 gigás volt, akkor olyan 7-8 GB mindig volt rajta, tehát el lehet férni. én csak azért váltottam fentebb, mert mint írtam, intezívebben használtam, elég sokat videóztam, és a fullHD-s videók elég gyorsan megették a maradok 7-8 gigámat, de a te felhasználásodnak szerintem megfelelő a 16 giga is(meg ugye hozzá kell tenni, hogy az iOS 9 is állítólag kevesebbet foglal, mint az eddigi rendszerek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!