Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlotok?

Milyen telefont ajánlotok?

Figyelt kérdés
Hali!Van egy huawei ascend y530 telefonom.2éves de kicsit nagyon belassúlt.Milyen telefont ajánlotok 50-70ezer forint körül?2-t már kinéztem ezekről vélemény?:Samsung galaxy J5 vagy Lg G4c??

2015. okt. 8. 08:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Lumia 640 xl
2015. okt. 8. 08:29
 2/3 anonim válasza:

LG G4c

most adták ki a G4-et ez egy kisebb úgymond. "butitott" változata viszont!!! nem fagy nem laggol nem szaggat semmi

egy remek androidos rendszert kapsz a pénzedért ami 2-3 évig tuti szolgálni fog téged mivel nagyon friss telefon:D ha rám hallgatsz tuti azt veszed :) /unokatestvérem 2 hete vette nagyon meg van vele elégedve azért jánlom ennyire/

Majd ird meg hogy döntöttél:D

2015. okt. 8. 13:21
 3/3 A kérdező kommentje:
Na vegre valami biztato:D gondolkodtam meg az lg g3-on is..de az nemtudom mennyi..biztos nem olcso...:Dd novemberbe veszem majd megirom melyiket valasztottam;)
2015. okt. 8. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!