Milyen telefont ajánlotok max 25 000 ft-ig?
samsungot és nevenincs telókat nem szeretnék, a lényeg h gyors legyen, min 1 gb ram, 2 vagy több magos proci, mediatek procik sem jönnek be.
ilyesmire gondoltam.
vélemény, tapasztalat stb?
Hát, azt gondolom tudod, hogy alapkategóriás telefont tudsz csak annyiért. Amit belinkeltél, az az árához képest nem rossz. Ha jobban értesz az internetes rendelgetéshez, fizetéshez, tudsz angolul, akkor pl. a gearbest.com-on ki lehet választani, hogy csak az EU stock-ban lévő telefonokat adja ki, a kínaiaknál van jóval jobb árérték arányú telefon, pl. ez: [link]
Én már rendeltem tőlük párszor, teljesen megbízhatók, garanciális ügyintézés még nem kellett nekem, de ahhoz angoltudás kell, hogy le tudd bonyolítani.
Szóval szerintem normális választás az is, amit linkeltél, de ha tudsz angolul, akkor inkább az általam javasoltat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!