Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lejárt a SIM kártyám?

Lejárt a SIM kártyám?

Figyelt kérdés
Bármilyen hívásnál azt írja ki, hogy "Nincs regisztrálva a hálózaton." A telefonomon nagyjából 2 hónapja nincs pénz, vagy 3, emiatt letilthatják? Telenoros kártya, de bárhol olvasom nem találom az erre vonatkozó szabályokat, esetleg valaki tudja, hogy működik, és ez miért lehet? És még egy kérdés, most 1500 Ft-tal fel lett töltve, akkor az így oda van? Vagy rá lehetne tölteni esetleg egy új kártyára. Tudom sok a kérdés, de nem értek ehhez, és a lehető legjobbkor derült ki, hogy használhatatlan a kártya..
2015. okt. 7. 15:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem 1 hónap -ig fent tartják a számodat, ha feltöltés, onnantól kiadhatják újra másnak.

1500Ft-ért 3 hónapig használhatod. Ritka pofátlan a telenor. Én kaptam egy feltöltőt, már másnap jöttek a telenoros ajánlatok, meg 06 90-es teljósdás sms-ek.

Gusztustalan egy cég a TELENOR, ki is dobtam, soha többet nem lesz telenor kártyám.

Ha jól tudom 2500Ft-os feltöltéssel már 6 hónap vagy 1 év hálózathasználat jár.

De mindenképpen küldenek előtt SMS-t, szóval kellett volna kapjál SMS-t vagy automata hívást, aztán lejár a kártya 30 vagy 60 napig fenntartják a számot, ha feltöltöd, akkor megmarad a számod.

Utána kiadják, de hogy mi a gyakorlat azt nem tudom, lehet figyelnek arra, hogy több hónapig ne kerüljön rá új praktikum kártyára a lejárt telefonszám.

2015. okt. 7. 15:19
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Van érvényességi idő: ameddig, a feltöltés után, az egyenleg felhasználható; illetve, amíg az egyenleg el nem fogy. (Ha nem fogy el az egyenleg és a felhasználási idő lejár és nincs időközben újabb feltöltés, akkor a meglévő egyenleg elvész; vagyis: így is elfogyhat.)

Az érvényességi idő után a 30. napig, feltöltéssel még aktiválható a kártya. Enélkül inaktív lesz a SIM kártya.

2-3 hónap, az több, mint 30 nap. Legfeljebb, új szerződést lehet kötni.

[link]

2015. okt. 7. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!