Lejárt a SIM kártyám?
Azt hiszem 1 hónap -ig fent tartják a számodat, ha feltöltés, onnantól kiadhatják újra másnak.
1500Ft-ért 3 hónapig használhatod. Ritka pofátlan a telenor. Én kaptam egy feltöltőt, már másnap jöttek a telenoros ajánlatok, meg 06 90-es teljósdás sms-ek.
Gusztustalan egy cég a TELENOR, ki is dobtam, soha többet nem lesz telenor kártyám.
Ha jól tudom 2500Ft-os feltöltéssel már 6 hónap vagy 1 év hálózathasználat jár.
De mindenképpen küldenek előtt SMS-t, szóval kellett volna kapjál SMS-t vagy automata hívást, aztán lejár a kártya 30 vagy 60 napig fenntartják a számot, ha feltöltöd, akkor megmarad a számod.
Utána kiadják, de hogy mi a gyakorlat azt nem tudom, lehet figyelnek arra, hogy több hónapig ne kerüljön rá új praktikum kártyára a lejárt telefonszám.
Van érvényességi idő: ameddig, a feltöltés után, az egyenleg felhasználható; illetve, amíg az egyenleg el nem fogy. (Ha nem fogy el az egyenleg és a felhasználási idő lejár és nincs időközben újabb feltöltés, akkor a meglévő egyenleg elvész; vagyis: így is elfogyhat.)
Az érvényességi idő után a 30. napig, feltöltéssel még aktiválható a kártya. Enélkül inaktív lesz a SIM kártya.
2-3 hónap, az több, mint 30 nap. Legfeljebb, új szerződést lehet kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!